GILA BAQ HANG ! INI CERITA HOHO

12:40 PM

GILA BAQ HANG ! INI CERITA HOHO


GILA BAQ HANG ! INI CERITA HOHO // Assalamualaikum. Holla ~ dapat mesag berbunyi begini semalam.

" Salam Kak, just want to info akak, promotion RM5 for penang kita dah discontinue becoz we received overwhelming responses thanks to Blogger Utara Association (BUA) for promoting intensely hihihi... And for KL we shall end the promotion by end of this week (23/11). 
Hihihi. Kata kat dorg, promotion dah abesss 😁 "

Hoih ! tak sangka secepat itu penangan #bloggerutaraofficial. Yang masih beminat nak naik HOHO tu, boleh jugak, tapi rega tiket bukan RM5 dah ye. Kalau nak free, cari geng #bloggerutaraofficial yang buat GA. GA aku belum lagi dan bakal menyusul.

You Might Also Like

17 comments

  1. fulamak!! dasyat betul penangan dari #bloggerutaraofficial ni..terbaiklah!

    ReplyDelete
  2. itulah pasal, ada yang frust dah nih..

    ReplyDelete
  3. dahsyat la blogger utara...tahniah! moga makin murah rezeki, boleh belanja naik HOHO

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah
    #kipidap #bloggerutara #bloggerutaraofficial
    moga2 ada next project dengan diorg lagi amin

    ReplyDelete
  5. terbaik blogger utara official...kipidap.....all the best

    ReplyDelete
  6. #bloggerutara terbaik semoga terud maju

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini dik...memang makin hebat blogger utara ni...

    ReplyDelete
  8. Murni pon ada lg tiket blom let go..Nak buat GA juga..jom cari blog Murni Alysa nanti ya..(tumpang pomot sket ya tuan tanah)

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhh bagusnya haaaa.. tahniah BU!!!!

    ReplyDelete
  10. Wah, sampai habis tiket RM5 tu yer. Memang terbaik promosi bloggerutara ^-^

    ReplyDelete
  11. tudiaaa haih abes dah promo RM5.. orang pakat pi rebut beli laaaa..
    bagus bagus.. kipidap #BloggerUtara =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored