HAPPY DIWALI BERSAMA DILWALE DULHANIYA LE JAYENGE

10:58 PM

HAPPY DIWALI BERSAMA DILWALE DULHANIYA LE JAYENGE


HAPPY DIWALI BERSAMA DILWALE DULHANIYA LE JAYENGE // Assalamualaikum. Holla ~ rasa macam terlambat ja nak wish Happy Diwali to all who are celebrating it. Happy holiday to Malaysians. Proud to be sebab orang lain puya festive, kita pun cuti jugak. Ngeh2.

Siang tadi, sambil blogwalking sambil tinggalkan jejak. Tapi, sampai suatu masa, kena verify yang diriku yang comel ini bukanlah robot. Satu dua, laratlah aku layan. Dah kalau semua aku kena buat macam tu, letih mak oi ! Jenuh memilih. belum kira silap pilih and kena pilih lagi. Argh ! Majuk terus nak komen. Just baca tapi tak tinggalkan jejak. Harap maaf kalian.



Malam ni, pun sama. Ingatkan dah okey. Rupanya, tidak. Still kena verify diri ni bukannya robot. Tapi, sempatlah tinggalkan jejak sikit. tapi, dah giveup nak teruskan perjalanan. Penyudahnya layan movie DILWALE DULHANIYA LE JAYENGE ja. Eh ! Movie DILWALE DULHANIYA LE JAYENGE ni, best kot.

Dari zaman sekolah lagi aku suka tengok cerita ni. Lagu dia, semua best2. Dulu, time tengok siap berangan lagi. Kekonon aku berada di tempat Kajol. Hek2. tapi, kini tidak lagi. Hindustan hanyalah khayalan yang takkan terjangkau dek realiti. tapi, still suka tengok. Sebab jalan cerita itu sendiri atau pun lagunya. Tapi, cerita sekarang, most of the songs, tak best. Time lagu ja, mesti aku tukar channel. Cerita dulu, aku hauk dari mula cerita sampai habis.

DILWALE DULHANIYA LE JAYENGE yang bermaksud The Brave-Hearted Will Take Away the Bride dengan kata lainnya, hanya hati yang berani mampu membawa pengantin perempuan lari...

Google
Dah ! movie DILWALE DULHANIYA LE JAYENGE dah start. Iklan sudah habis. Jom tengok ! ohoiii !

You Might Also Like

10 comments

  1. rupanya akak suka juga sama kajol ni :-)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik SN...wahh...Diwale Dulhaniya Le Jayenge...akak pun suka...hihi

    ReplyDelete
  3. Layan citer nie.. tgk banyak2 kali pun still layan..
    Macam tgk cite p. ramlee.. x jemu..

    ReplyDelete
  4. robot susah nsk layann kanns., ()

    ReplyDelete
  5. tetiba robot pun nak nyibuk, tak bagi blogwalking.. hai layan kajol ngan SRK ya..

    ReplyDelete
  6. klasik saaaangat weh citer ni ahahah..

    ReplyDelete
  7. boleh meleleh nengok industan ni haihhhhhh

    ReplyDelete
  8. cerita lama mesti tak jemu layan.. Tu la nk.komen susah kalau verify ni

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored