REVIEW .:. SAMUDERA PIZZA STICK

10:46 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Disebabkan ada yang suggest Pizza Stick ni hari tu, MZ pun belilah... Hajatnya nak rasai keenakkan Pizza Stick ni, bolehlah review kat hampa. Al kekdahnya, dah rasa and nak review... jadi, hampa kenalah baca naaa...

Kalau entri dulu, MZ nak review pasal Cheese Stick, boleh jengah kat ADDICTED ! CHEESE STICK kalau nak tengok, kali ni MZ nak review Pizza Stick dia pulak. Masih mengekalkan harga yang sama, RM 2.10, tapi rasanya memang berbeza dengan Pizza Stick.

Confirm lah beza dan topping pun lain. Tapi, the taste itself is totally different. Kalau Cheese Stick, memang terasa kejunya, Pizza Stick ni pulak, MZ tak dapat nak mengenal pasti, apakah rasanya. Ish ! Lidah MZ tak cukup power nak detect apa yang diletakkan diatas roti ni. 

*tett tettt tetttt* Lampu merah Ultraman bernyala, power dah kurang


Kalau hampa baca entri MZ pasal makanan, hampa jangan risau bab halal ni sebabnya, MZ kalau nak beli sesuatu untuk dimasukkan kedala mulut, MZ akan pastikan perkara yang satu itu. So, makanlah tanpa was-was.

cheese stick sedap, samudera, roti lembut, roti sedap, penggemar roti, stok makanan, makanan yang mudah dibawa, pizza stick

cheese stick sedap, samudera, roti lembut, roti sedap, penggemar roti, stok makanan, makanan yang mudah dibawa, pizza stick

cheese stick sedap, samudera, roti lembut, roti sedap, penggemar roti, stok makanan, makanan yang mudah dibawa, pizza stick

cheese stick sedap, samudera, roti lembut, roti sedap, penggemar roti, stok makanan, makanan yang mudah dibawa, pizza stick


To be honest, Pizza Stick bukan selera MZ. Masa MZ jamah Pizza Stick ni, MZ still consume ubat doctor, sebab tu MZ telan jugak, kalau ikut hati, tak mau makan, bawak balik je lah, sebaik kenangkan ubat yang hendak diamakan, terpaksalah makan jugak.

MZ memang tak dapat nak menganal pasti, apa topping Pizza Stick ni, kalau buat blind test, confirm MZ gagal. Entah ! Yang sakit kaki, tapi lidah pulak yang hilang deria rasa.

Sapa yang pernah try Pizza Stick, meh la komen sikit, sedap dak Pizza Stick ni...

You Might Also Like

1 comments

  1. haha, timm benda ni beli kat tesco or giant jer la..
    ala2 roti pizza, haha

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored