Mydin Bertam opening on 16 September 2014

12:35 PM

Assalamualaikum...    Hello Monday... Last Sunday pi Mydin Bertam.. ai kan peminat tegar Mydin since kat Melaka lagi.. by the way, tahniah kepada owner Mydin sebab bisnes yang semakin berkembang.. alhamdulillah.. ada supermarket orang Islam yang boleh hidup and alive... anyway, Mydin memang tak pernah lekang dari orang.. so, memang ramailah orang.. kami (abah, aku & adik) gerak lepas zohoq.. lapaq jangan katalah... sampai ja terus pi makan... food court dia kat luaq.. selesa.. tapi, ramai orang.. jenuh beratoq tungu meja... kalau hampa perasan, Mydin memang ada kipas besaq kat food court dia... masa kat Mydin Parit Buntar hari tu, angin daripada kipas tu tak dak lah kuat sangat.. tapi, kipas kat Mydin Bertam ni, punya lah kuat sampai rasa macam dok tepi pantai.. *metafora lebih..* cehh. kipas pun aku belek... 


by the way nak habaq, orang punya ramai.. nak shopping pun rasa tak comfortable sebab terlalu ramai...  jalan sikit,  langgaq orang.. selisih dengan orang.. huish.. nak ambil barang pun kemain punya susah... dah la setingkat.. so, crowded dia memang terpaparlah.. most of the Mydin supermarket, is double story.. so, even crowded, rasa tak sesak sangat sebab terbahagi kepada dua tingkat.. hehe.. but the way, harga dia memang jauh berbeza dengan competitor lain... banyak lagi kedai yang tak buka.. shop lot still kosong.. sapa yang nak apply tu, silakanlah.....

You Might Also Like

4 comments

  1. Salam..Acik ada tag awak di sini

    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/first-segmen-jom-tambah-kawan-by-lieya.html

    ReplyDelete
  2. Baru bukak kan fina ofcoz org serbu, barang mydin kan murah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi Mydin mmg tak pernah lekang dgn orang.... huhu

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored