My Happy Bag by Guardian

5:31 PM

My Happy Bag by Guardian

My Happy Bag by Guardian // Assalamualaikum.. pernah dengar pasal My Happy Bag ni...?? aku pun tak pernah jugak... telah di viralkan oleh Arz Moha di group WhatsApp, Blogger Utara.. sebenarnya, aku bukak WhatsApp group tu pun agak lambat.. nak pulak hari ni terpengsan setengah hari.. ingatkan dah tak dak rezeki... tapi, alhamdulillah...

Tak pasti pulak sejak bila Guardian telah mengadakan promosi My Happy Bag ni.. tapi, promosi hanya berlangsung seharian sahaja ya.. siapa cepat dia dapat ye.. mau taknya.. dengan harga RM3.88, hampa dapat barang yang lebih daripada harga tu... mesti hampa tak percaya kan...?? meh aku belanja gambar dari group WhatsApp tu... 


Beg pertama.. Rm3.88 .. berbaloi..?? haruslah...!!!



Yang ni pulak, aku tak tau dah berapa beg.. mungkin tiga, mungkin empat...



Dengan perasaan teruja, aku ke Guardian, Giant Prima Perai.. dekat dengan rumah and kat situ pun tak ramai orang sangat.. yakinlah sikit even dah petang, My Happy Bag still hadooo.. sampai di Guardian, buat2 tanya barang sikit... ye lah.. takkan masuk rumah orang dah terus nak serbu My Happy Bag.. nampak sangat kan... penyudahnya, aku rembat barang dibawah sebagai tambahan...


Dah lama nak try ni.. tapi, malaih nak beli yang besaq, takut satgi hangat-hangat tahik ayam jaaa.. lepaih tu, kena marah dengan ibu sebab memenuhkan koleksi dalam toilet.. ^_^ so, ada packaging yang comel molek ni denga harga yang awesome, tunggu apa lagi.. 2 tube ni boleh didapati dengan harga RM3... canggak lagiiii...???

Yang ni pulak nak ganti yang edkat office punya... dah tak boleh berhenti pakai hati ni... baca sini,  sembang gegurl .:.Nivea body Intensive Moisture Serum.. yang ni harga dia RM2.09 ...

My Happy Bag ni diletakkan di atas kaunter cashier ja.. since ada 4 bag on the counter.. so, ada conversation sikit... the conversation between the cashier and me...

Me .:. Nak duaaa.... ^_^
Cashier .:. Pilihlah nak yang mana...
Me .:. Ada apa dalam..???
Cashier .:. Tak tau lah... cuba rasa... (sambil hulurkan beg) nak yang ni ka yang lain..??
Me .:. Ada lagi ea..?? boleh bukak tak..? (sambil rasa apkah isi kandungannya..)
Cashier .:. (muka serba salah) tak boleh...
Me .:. Ohh.. sebab dah seal... heh heh

Cashier tu pun bawak lagi beberapa beg.. setelah berpuas hati dengan hasil "rasa-rasa", paid and belah.. then, baru tergerak hati nak tengok WhatsApp group.. rupanya, ada kiriman untuk My Happy Bag.. menapak balik ke dalam and asked the cashier.. kali ni, cashier lain.. ada lagi tak..?? dia tanya nak berapa...?? sambil senyum-senyum, aku cakap 6, ada orang kirim.. haha...



Cashier tu bawah extra 2 beg and dia cakap yang ni berat.. lelaju aku cakap, nak yang tu.. and lagi 4 tu, aku teruskan mission "rasa-rasa.. penyudahnya...


Kenaa beli barang as additional.. so, mentos menjadi mangsa...


Dengan rasa terujanya, keluar ja dari Giant tu, teruih bukak My Happy Bag... (sebelum sambung beli for the second time) bangsa tak penyabar langsung kan.. haha.. satisfied dengan isi dalam, baru balik....

Nak tahu isi dalam kedua-dua beg tu.. nahhh...!!



My first bag.. happy with it ~~

My second bag.. again.. happy with it also...

 Nanti, lepas dah guna all those things, I bagi review ea.. tamaknya, aku ni kan.. semua aku nak guna.. heh heh.... anyway, thank you Guardian sebab buat promo My Happy Bag.. as the user, I'm totally happy with it... more than worth it...

Akan terpandangkan beg deme ni, rasa geram macam nak bukak pulak... bangsa tak penyabar kan.. haruslah nak tahu, apa yang ada didalamnya... bag ni adalah kepunyaan Kak Zai, CP and SYM... so, tuan-tuan punya beg diharapkan bersabar dan mohon ampun maaf andai kata beg tu tidak di seal kan apabila sampai ke tangan anda.. hahahahaha..




Ohhh.. yang paling teruja nak try.. haruslah Redianze by Eskayvie.. bolh lah feeling jadi cantik luar dan dalam sat.. selagi masih ada stok ye.. sebab dapat banyak sachet jugak...




You Might Also Like

15 comments

  1. bestnyer..akak jap lg baru nak p beli..harap2 ada lg laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...

      akak dapat lagi best...

      jeles...!

      Delete
  2. Wah bestnya dapat shopping My Happy Bag yer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...

      my mom said, kenapa tak borong bebanyak since dah murah...

      pastu baru terpikir...

      kena tunggu tahun depan pulak lah jawabnya... heee

      Delete
    2. Tahun depan Zumal pun nak berkhemah depan Gurdian

      Delete
  3. huuurm trujaaaa jugak ni !!! jampi x Zaf masa nak amek tu ? miahahaha.. xcited nak bukak kan ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. berdebar rasa masa pilih untuk hampa...

      hopefully, you'll like it!!

      Delete
  4. Guardian tempat akak jadi congested sebab orang serbu Happy Bag dok rasa2 beg, tak puas hati rasa beg lain pulak :)

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Zaf tolong belikan untuk CP..dapat banyak gak barang menarik..

    ReplyDelete
  6. macam2 ada.. setahun skali guardian buat.
    giant tu depan rumah zaf dekat la. hehe

    ReplyDelete
  7. Assalam zaf,
    he3
    sonoknya adik iols sorang niiiii
    GA mana??? GA??? he3 :P

    ReplyDelete
  8. err...errr....bila nk p ambik xtau...esok boleh kot?

    ReplyDelete
  9. tu laa menarik kan barang dalamnya.. berbaloi dengan harga yang dibayar..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored