Wordless Wednesday #8 in August

8:00 AM

Kurangkan gula dalam minuman, lebihkan manis dalam senyuman

Kurangkan gula dalam minuman, lebihkan manis dalam senyuman // Assalamualaikum.. entri tanpa kata hari ni nak tunjuk gambaq berikut...



Yeah.. maniskan..?? jangan makan selalu ye.. kalau lebihkan manisan dalam senyuman, itu tak apa.. by the way, ABC super best ni datangnya dari kedai  Pan Mutiara di Rope Walk, Taman Selat, Penang.. silalah cuba jika anda ke sana... ABC dia memang super duper best... tengok pun tau kan...!

You Might Also Like

22 comments

  1. Assalamualaikum..selamat pagi...
    Nieyl singgah di sini =)
    Senyum selalu =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.. thank you sudi singgah.. ^_^

      Delete
  2. fuh mmg sedap npk tu
    el suka lau order ABC susu kasi lebih hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..

      sama dengan ibu,.. boleh geng... ^_^

      Delete
  3. Mak aii nampak menarik je ais kacang tu..

    ReplyDelete
  4. nampak memang sedap sangat tu..tapi kak wana dah jarang minum..sekali sekala boleh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekala sekala bolehlah kan kak wana..

      selalu2 pun tak eolok...

      Delete
  5. Replies
    1. memang sedap.. kena tengah panas pulak... ^_^

      Delete
  6. wlaupon dkt dh Rope Walk tu tp x penah smpai...dasar sgtkn...huhuhu

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. nyumss~ sekali sekala nak susu lebih sikit tak pe kan?? :p

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak makan ABC, kena pi cari nie ^-^

    ReplyDelete
  10. Assalam zaf,
    ish3
    petang2
    ujan2
    lapo2
    dia tunjuk pulop ABC
    sekian

    ReplyDelete
  11. sedap tuh ABC.. tapi tak boleh makan banyak2.. nanti jadi seriau gigi nih..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored