I DON'T LIKE IT ! BUT I LOVE IT !

8:39 AM

I DON'T LIKE IT ! BUT I LOVE IT !


I DON'T LIKE IT ! BUT I LOVE IT ! // Assalamualaikum. Holla ~ Selasa malam, tengah sibuk me "water mark" gambar, ibu cakap ada surat for me. What ? Surat ? Surat apa pulak. Tak ada orang cakap pun dia nak hantar surat. *kena cakap ea kalau nak hantar surat?*

Sambil jalan nak pi amek surat, sambil terfikir. Bila tengok surat tu, dengan tulisan comel2 tu, ras macam boleh agak dari sapa. Eh ! Kat belakang dah mentioned surat tu dari mana. Heh2. Bagi geng #bloggerutaraofficial teka sapakah gerangan yang hantar surat tu, deme berjaya. Nampak tak orang yang hantar tu peymes tau.

Bukak surat, dapat ni ! Yeay !!



Siap ada nota kaki tau ! Tapi, terasa sayang nak guna untuk conteng-conteng. Memang ai simpan lah buat kenangan. Kalau ada frame, memang nak bubuh dalam frame. Thank you Kak Farrah for the thoughts. Aiyark ~ Me feel so terharu. Sesapa yang belum singgah ke tower Kak Farrah, silalah. Kak Farrah ni kreatif orang dia. Tengok dia punya art, ai is the jeles. My hand is so hard like a stone. Kak Farrah ni rajin masak. Resepi dia, sedap2 pulak tu.  Banyak jugak aku cilok dari situ. Ngeh2. Pandai main gitar. English teacher. Baik hati. Penyanyang. Yeah ! 

Untuk Kak Farrah .:. 

" Last night I was looking at the stars and matched each star with a reason why I love you. It was going great until I run out of stars. "


Jom serbu tower Kak Farrah ~ ^_^

You Might Also Like

24 comments

  1. Tahniahhhh... nnt nk conteng apa ye dlm notebook tu? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanak conteng.. sayang...nak simpan buat kenangan.. ^_^

      Delete
  2. tahniahhhhhh. comel note book dia, tulisan pun cantikkkk haaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... orang kreatip, mesti tulisan cantik kan..? ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. hehehe.. macam orang dia... thank you Zumal...

      Delete
  4. Wahhh Farah memang kreatif!.. I like..


    Haiii untunglahh badan lagi...hehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. Kak Farrah geng dengan mummy... set2 kreatip.. jeles ai ~

      Delete
  5. Dah sampai! Alhamdulillah....amboi, berbakul-bakul akak kena puji haa,..gembira Firah suka pemberian kecil akak tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... teruja tau first time tengok.... hahaha.... berbakul-bakul macam tak cukup ja untuk akak.. nanti nak bertreler-treler pulak... ngeh2

      Delete
  6. memang tulisan bolat2 tu tahu dah sapa punya ehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha.... awok mesti lagi kenai kan...

      Delete
  7. Tahniah zaf tulisan bulat2 mcm tu mesti la kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. kak ekin pun familiar dengan tulisan tu ...

      Delete
  8. kak farrah memang sweet kan.. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... suwit sangat... kalau selalu, mau potong kaki kite... ngeee

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored