MENANG GA CIK EN ! THANK YOU !

8:17 AM

MENANG GA CIK EN ! THANK YOU !



MENANG GA CIK EN ! THANK YOU ! // Assalamualaikum. Holla ~ Hujung bulan lepas ada join satu GA ni. GA yang diajurkan oleh Cik EN. Boleh tengok SINI. Hadiah yang ditawarkan boleh tahan lumayan. Sajalah join kan mana tahu ada rezeki. Dah lama dah tak join GA nih.

So, awal November hari tu, para pemenang pun diumumkan. Boleh tengok SINI. Check punya check, eh ! ada link blog kita lah. Suka suka suka. Yeah ! Ada rezeki untuk kali ini. Alhamdulillah. So, lepas berapa lama ntah, parcel received. By the way, aku dapat product Syma Beauty SKincare Advance. Serius memang tak pernah dengar. Masa check result, then tau aku dapat produk ni  terus Google. 

Muka aku memang jenis tadak masalah sangat. Jenis tak kisah apa pun yang hang bagi kat dia, dia taram ja dengan nikmat. Tapi, for sure lah takut dengan kesan sampingan dia. Tapi, nekadkan hati untuk pakai jugak. So far, alhamdulillah. Aku suka product ni.






Product ni terdiri daripada cleansing gel, toner, bb cream dan beauty cream. Beauty cream tu pakai time malam ja. Cleansing gel dia memang wangi. Suka ja bau dia. BB cream dia pun apa kurangnya. Jangan risau, Syma Beauty SKincare Advance ni halal dan ada GMP Certified. So, tak payah la ragu2 dengan produk ni okey.

Kalau rasa nak cuba product ni, boleh refer kat bawah na.

www.kawaidesuconcept.com
IG : kawaidesu_concept
FB : Kawaidesuconcept


You Might Also Like

24 comments

  1. Replies
    1. Alhamdulillah.. Thank you Yui.. tu lah.. rezeki november...

      Delete
  2. Salam.singgah isnin dik...Alhamdulillah dan tahniah dik...

    ReplyDelete
  3. Tahniah dear... haiii untunglah badan...kikikiki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Mummy... bukan badan yang untung mummy.. muka yang untung.. hak2

      Delete
  4. Congrats, Firah! Nanti leh la buat review ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kak Farrah ~ nanti Firah buat review naaa... tunggu !!!

      Delete
  5. peeeergh Zaf.. masyuk tu.. tahniah tahniah =)

    ReplyDelete
  6. Tahniah zaf wah kohor comel la nti ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... Thank you Kak Ekin ~ malu lah.. muka kita kebal.. rasa dok tara tu jaa...

      Delete
  7. tahniah zaf.. kulit lawa lg lepas ni

    ReplyDelete
  8. tahniahhhhhh tak sia2 join kannn ;)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored