UNEXPECTED GIFT ! THANK YOU !

8:10 AM

UNEXPECTED GIFT ! THANK YOU !


UNEXPECTED GIFT ! THANK YOU ! // Assalamualaikum. Holla ~ Semalam dapat satu call dari courier. Katanya nak hantar barang. Aku rasa pelik dan teruja bercampur since aku tak da order apa-apa barang, menang GA pun idak. Tapi, tak pe lah. Mungkin, yang dinanti, sudah kunjung tiba. Alhamdulillah ~

Abang courier pun sampai dengan jayanya setelah bertanyakan direction dengan tepat. Masa dia tengah pegang, nampak sebuah kotak. Lagi pelik ! Aik ! Sign itu, sign ini. Done ! Terujua nak mampoih weh tengok sebuah kotak yang sangat misteri. Langsung tak dapat tangkap menatang alah apa tu.


Tengok alamat, dari kawasan ni jugak. Aik ! Lagi terfikir-fikir. Koyakkan wrap tu, dan nampak ini. Hampa dapat teka tak apa kat dalam ? Ke hampa pun pernah dapat ? Tadaaaa ~


Rexona... Ni mesti dari WOOP. Thank you WOOP ! Thank you Rexona kerana telah menghadiahkan aku dengan sepasang kekasih ni.


Tak sabar nak try Rexona jenis spray ni. Before this, pakai yang roll on ja. Alhamdulillah. Rezeki hari MC.. Haah. MC semalam. Urat kaki bengkak. Tapi, getting better. Alhamdulillah ~

You Might Also Like

30 comments

  1. bestnya dapat dari Woop...belum register lagi huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi betoi betoi.. cepat lah Sis JM.. nanti barulah bau kita sama... ngeee

      Delete
  2. Salam singgah sabtu dik...wahh...Alhamdulillah dan tahniah dik...dapat hadiah sepasang kekasih....Rexona...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh2.. sepasang kekasih.. rexona pun ada pasangan kan kak.. ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. Woop tu macam.. macam mana ea.. macam kena jawab survey.. lepas tu dapat point.. dari point tu leh kumpul and tebus mummy..

      Delete
  4. Replies
    1. hahaha... tak tau scha pakai ni ke tak even dia jadi duta... kalau pakai, same lah bau nya... heee

      Delete
  5. arghhhhh masih belum ada sifat rajin nak jawab soklan woop tu wuuuuu padan la muka sendiri.....

    btw tahniah ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. banyak kan soalannya.. tapi, berbaloi untuk jawab... ^_^

      terima kasih umi Uwais...

      Delete
  6. samalah, wak pon pakai rollon jakk., hakhak2

    ReplyDelete
  7. alaa lama tak melawat woop..nak kena melawat laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat Kak Eyda... dia tengah buat sale.. hek2

      Delete
  8. Replies
    1. jom la join .. takkan nak tengok ja.. rugi wooo ~~

      Delete
  9. Replies
    1. Alhamdulillah Kak Farrah... telan ubat beberapa kali. terus lega..

      Thank you Kak Farrah sebab amek berat.. heee

      Delete
  10. uuuuish.. semua pakat redeem dari Woop ni.. ceq nak pi jugak la..
    tayah susah2 beli hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. tau tak pa... kumpul and redeem..

      dah orang nak bagi kan... takkan nak sia-sia kan...

      Delete
  11. Replies
    1. thank you kak ekin.. tengok kak ekin lah ni.. tu yang nak jugak...!

      Delete
  12. Replies
    1. boleh ! tapi, kena q.. sebab memang ada stock lagi...

      Delete
  13. Tahniah miamor.. Nape akak x dapat.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masek akak.. posmen cakap, akak punya tengah delivery lagi..

      posmen yang nak nto tu sesat... so, lewat sikit.. sabaq sat naaa... ^_^

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored