KIT KAT GREEN TEA ICE CREAM REVIEW

8:30 AM

KIT KAT GREEN TEA ICE CREAM REVIEW


KIT KAT GREEN TEA ICE CREAM REVIEW // Assalamualaikum. Holla ~ Hari tu masa ikut abah pi hantaq staf dia kursus dekat Ipoh, terjumpa ice cream Kit Kat ni. Kat Penang tak pernah jumpa pun. *tangan ke bahu, mata ke atas* Maka, adik telah dipaksa untuk membelinya.

At first, memang teruja untuk rasai kenikmatan ice cream Kit Kat Green Tea ni. Ye lah ! Coklat Kit Kat Green Tea kan sedap. Seharusnya, ice cream Kit Kat Green Tea ni pun sedaplah. Tapi, ......



Tidak seperti yang aku harapkan. Entah ! Tak kena dengan selera aku mungkin. Cone dia pun masuk angin, leman lemau. Haish ! Potong !




Overall, aku memang tak berapa suka lah dengan flavor dia. Mungkin tak kena dengan lidah aku. Mungkin kena pada selera hampa. So, try it. Kalau dah try, tapi, tak suka jugak, then give me 5 ! Kita geng ! Tak pe lah ! Stay je dengan ice cream Kit Kat yang coklat tu. Kan Kit Kat Green Tea ni tak mau kawan dengan aku. So, aku terima je lah kan. Nak memberontak pun tak boleh. Accept and kove on !

You Might Also Like

27 comments

  1. kon eskem dh lemau erk., huhu2 tak bestnyerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. dah la kon memang menajdi idaman... sadis betol..

      Delete
    2. Huhuhu memang kuciwa kalau kon aiskrim lemau...

      Delete
  2. kalau coklat dia yui suka..ekrem blm jumpa lg walau duk ipoh.. ipoh tang lain yui ni..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh2.. ni dekat ngan tesco seksyen 18 tu.. coklat, Zaf pun sukaaa....

      Delete
  3. eehhh ade dah...kena cari gak ni...tq sis info..

    ReplyDelete
  4. tak pernah try lagi aiskrim nih.. coklat dia ja pernah rasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... rasailah kedua-duanya... hahaha...

      tak pernah jumpa lagi belah sini kak...

      Delete
  5. amboii main tutup2 mata lah awa
    blum try lagi..tgu zaf banjer k.el hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mata tu.. takut ada orang tangkap cintan.. tu yang tutup.. hehe

      kak el punya pasal, boleh haihh.. ngeee

      Delete
  6. Tu dia sampai keluar gambar love hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kan miamor.... tu yang ada love.. hek2

      Delete
  7. wah dah cuba....aRz pun dah cuba....tapi no komen hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. ada tengok kat blog arz hari tu...

      tu yang teringin nak cuba.. tapi, ....

      Delete
  8. Nnt nak tryl mcm ni...baru blh taw ngam x dgn selera kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. try lah.. coklat dia sedap kan.. rasa ais krim pulak..

      Delete
  9. Akak belum pernah cuba lagi. Nak beli asyik lupa :)

    ReplyDelete
  10. yang coklat sedap..yang green tea akak tak pernah rasa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. coklat green tea akak pernah rasa?

      kalau dah, kena cuba ais krim pulak...

      Delete
  11. air green tea je yang boleh lalu tekak ni buat masa ni erkkkk

    ReplyDelete
  12. Sedapnya ais krim tu dik SN...nak cari juga nanti lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. semoga tidak mendapat kon yang lemau.. huk2

      Delete
  13. yg coklat pun belum try lg yanh pun xcuba lg gak

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored