MUNCHY'S CHOC SANDWICH

9:00 AM

MUNCHY'S CHOC SANDWICH  


MUNCHY'S CHOC SANDWICH   // Assalamualaikum. Holla ~ It's Thursday and it's my favorite day. Ngeh2. Hari ni nak review pasal biskut Munchy's Choc Sandwich. Sebelum tu, biskut ni terdiri daripada flavor butter dan cream cracker.

Butter pun one of my favorite jugak. Tapi, hari ni nak review pasal Munchy's Choc Sandwich. Hari tu, terjumpa dekat Aeon Big, Seberang Jaya. Benda baru, haruslah nak cuba kan. Buat stok dekat opis. Teruja nak rasa at first. Tapi, bila dah try, tak kena pulak dekat tekak. Ish. Kuciwa ! Ni lah rupanya outlook appearance biskut tu. 

Munchy's Choc Sandwich, chocolate sandwich, chocolate, munchy's,
Munchy's Choc Sandwich


Tesktur biskut Munchy's Choc Sandwich pun berbeza dari flavor butter. Tapi, aku suka tekstur butter lagi sebab dia lagi rough dari Munchy's Choc Sandwich. Aku ingatkan tekstur Munchy's Choc Sandwich ni pun sama dengan yang butter tu. Tapi, jangkaan ku meleset. Haih ! 


Munchy's Choc Sandwich, chocolate sandwich, chocolate, munchy's,



Untuk penggemar coklat, maybe ini adalah favorite hampa, Munchy's Choc Sandwich. Tapi, untuk aku, ini tak berapa best. Tapi, *berapa banyak tapi daaaa* tekak hampa tak semestinya sama dengan tekak aku. Tak sedap pada aku, mungkin sedap pada hampa kan. Tak salah mencuba. 

Apa kata hampa pasal Munchy's Choc Sandwich ni ? Try it. Feel it. Love it ! 

You Might Also Like

9 comments

  1. Salam kenal Firah :)

    Oh baru keluar ye Firah..
    Akak selalu beli yg peanut butter tu..
    Mungkin boleh akak cuba, tengok boleh masuk tak kat tekak akak ni :D

    Akak follow #197, jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
  2. uihhh sedap ni..nak beli lah wat stok kat ofis ngeh3x

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli bebanyak.. t zaf lapaq, boleh pau.. hek2

      Delete
  3. kalau coklat ni suka tiger dengan chipsmore tapi tak boleh makan selalu. manissssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tu lah kan... lepas makan kena exercise..

      Delete
  4. Salam singgah petang dik SN....wahh...nampak sedap lah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored