Muni Kawen Oiiii.. PART 3

9:00 AM

Malaysian Wedding .:. BMFA 

Malaysian Weding .:. BMFA // Okey.... entri sebelum ni dah janji nak share shopping dekat Pasar Siti Khadijah kan... sampai kat sini pun dah lewat petang... orang pun dah tak berapa ramai... Kak Mah bawak kami ke kedai mak cik dia...mak cik dia, punyalah meraikan kami.. siap jamu apa yang ada kat kedai dia tu.. memang kenyang lah.. tapi, the guys tak follow masa ni sebab nak g nganto Qhal and derang nak rest... so, sesi makan petang itu hanya dihadiri oleh the lads... memang puah la makan....

Shopping punya shopping sampai kedai berhampiran pun tutup.. tapi, mak cik Kak Mah sabau je melayan kami... tak banyak pun gambar kat situ, tapi just nak tunjuk gambaq kat bawah.....




Nampak banyak mana hasil tangkapan pada hari tu..?? ohh.. itu baru depa bertiga.. aku, Shida and Nad punya beg hampa tak tengok lagi.. hahaha.. adehhh ~ tapi, mak cik tu memang tersangat pemurah... dah la bagi diskaun, bagi makanan percuma, jamu kami lagi... semoga mak cik dimurahkan rezeki dan bisnes semakin maju...

Malam tu, lepak reramai lagi dekat kedai satay dengan pengantin... malam terakhir bersama, dan malam pertama pengantin bersama.. heh heh... haipp.. tak mau pikir memacam... malam tu, geng-geng selatan terjah Wakaf Che Yeh lagi... geng-geng gerak pagi (flight and bus) duduk kat rumah ja.. kemas-kemas barang and tidoq awal...





Ibu and Cirah selfie with the first flight....





Seronok deme ni an sambung berjalan.. singgah rumah Kak Mah dulu.. bergambo tepi bendang.. ehhh.. bendang tu memang sinonim dengan hampa kan...?? masa dekat rumah Chan pun macam tu jugak.... meh tengok sini Walimah Chan PART 2 .... lepaih ni ke Jengka pulak kite ye.... ^_^



Muka busuk berdua ni....


To Muni and husband.. tahniah.. semoga bahgia hendaknya sehingga ke jannah... BMFA family doakan yang bebaik sahaja untuk Muni and untuk lelain jugak.... buang yang keruh, ambil yang jernih ja naa... Zafirah sayang Munirahhhh.... roomate untuk 2 tahun...

You Might Also Like

9 comments

  1. even though duduk sebelah kelantan, tak pernah jalan2 kat kelantan.. huhu

    ReplyDelete
  2. akak pon org Kelantan tapi bekerja di Penang #bloggerutara

    ReplyDelete
  3. seronok bila soping ni haaaa nak pulak kalau bergeng. lagiii menjadi jadi ekekekeke

    ReplyDelete
  4. Mana gambar pengantin hehehe wah jauh berjalan

    ReplyDelete
  5. Sedih raya nie takde lak yang jemput makan kenduri, hehe ^-^

    ReplyDelete
  6. Assalam zaf,
    waaaaaaaaaaaa
    sonoknye dapat gather2 reramai yer

    ReplyDelete
  7. shopping sakan tuh.. apapun semuanya happy jer..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored