#Cabaran20Hari - Bajet Raya (Day 12)

8:05 AM

Assalamualaikum ~~

Hahaha... sapa perasan...??? perasan ea..??? tak ea...?? aku ter skip dua cabaran #Cabaran20Hari dan melangkau ke tajuk seterusnya.. patutlah ucapan raya aku, wala nau.. ! mahap !!

Sebab semalam ter lompat seperti juara, hari ini aku menoleh ke baalkang sedikit untuk selesaikan mission #Cabaran20Hari ini... tajuknya ialah, "bajet raya" ..

Ini tahun kedua aku bergelas sebagai seorang kuli dengan jayanya.. tahun lepaih bajet dia tak berapa pun sebab baru mula menapak dalam bidang industri ni.. *lempang lelaju...* so, tahun ni alhamdulillah, dah ada kemajuan... so, in sha allah, bajet memang akan keluar dan telah keluar..

Full budget, tak kira pulak.. since kain baju raya, ibu yang beli since last year.. upah dia, aku yang bayaukan lah.. tapi, bulan April lagi.. haha... nampak tak perancangan untuk mengelakkan wang keluar secara melulu... then, budget kuih raya pun, beli barang sikit.. rasa tak dak, baru beli.. so, tak terasa sangat lah...

Budget duit raya pulak, ada lah sikit2.. untuk sepupu sepapat and ibu abah.. adik beradik sendiri semua dah berwang.. so, save sikit.. heee.. Arz, nak datang rumah bawak Cik Puteri kan, silalah... pintu rumah terbukak ja... hehe..




Untuk lovelies yang lain, nah.. amek la sorang satu.. ^_^

You Might Also Like

5 comments

  1. akak pon style beli ckit2 dr awal so bl dkt2 nk ry x terasa duit keluar byk...hihihi...lps ry xde la sesak

    ReplyDelete
  2. Bagus kalau beli sikit2..nanti xdelah terasa sangat..

    ReplyDelete
  3. Bagus tu beli sikit2 xde nampak hbs banyak kan

    ReplyDelete
  4. beli skit-skit tak laa terasa sangat kan..

    ReplyDelete
  5. Assalam zaf,
    thanx naaaaaaaaaa
    ada jugaks budget untuk wet ghayer fayyadh :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored