#Cabaran20Hari - Pengalaman Main Mercun Masa Raya (Day 20)

8:00 AM


Assalamualaikum...

Entri terakhir untuk #Cabaran20Hari pada tahun ini, 2015... maka dengan ini, selesailah tanggungjawab aku terhadap entri-etri lepaih.... lusa dah nak raya oiii ~~~ hati-hati di jalan raya.. hati-hati main mercun.. hati-hati semasa makan juadah... semualah ye kena berhati-hati... 

Hari ni kojo lagi.. last dat.. petang nanti ada training sebelum keterujaan nak balik itu melonjak-lonjak.. maaf.. mood ke laut sangat dah ni.. heh heh heh.... banyak pulak membebel.. bukan apa, aku tak dak sangat pengalaman main mercun ni... itu lah pasalnya kenapa membebel banyak nau...

Iyaaa... bajet budak bandar sangat kan.. budak bandar pun main mercun tau.. entah ~ maybe sebab ibu and aban tak pernha galakkan, tu yang tak biasa tu.. tak reti.. pernah la join sekaki dua kaki dengan sepupu main mercun.. tu pun, perasaan cuak menebal.. eh.. orang tak biasa main kan.. memang macam tu.. haha...

Nak dipendekkan cerita, pengalaman dengan mercun memang boleh dikategorikan sebgai zero... ciput sangat kalau nak cerita pun.. buat malu kat olang.. so, disebabkan itu, aku nak terjah blog orang lain nak baca cerita depa.. hehe... sebab sendiri tadak cerita... ^_^

You Might Also Like

4 comments

  1. samalah kita.. mmg ciput o zero pengalaman jugak kot.. sbb mmg dr kecik x diajar.. so bila besar pun xde tingin nak main.. dahla busuk hahaha..

    ReplyDelete
  2. Zumal fobia dengar bunyi mercun...

    ReplyDelete
  3. sama laa tak ada pengalaman main mercun..

    ReplyDelete
  4. Assalam zaf,
    gegirl pun xdop pengalaman bermercun :P

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored