Kad Raya 2015 yang Pertama dan Mungkin yang Terakhir

4:00 PM


Assalamualaikum...

Ni nak habaq.. semalam balik kojo, tengok ataih meja ada sekeping sampul berwarna putih... terlihat kan tulisan yang kemaih itu, hati macam terdetik pulak si penghantarnya...




Hampa rasa, hampa kenal dak tulisan sapa..?? hehehehe... sapa lagi kalau bukan Kak Farrah.. secantik orangnye, sekemaih hasil tangannya, sesegak tulisannya... cukup pakej an...???




Terharuuuuu.... thank you Kak Farrah sebab layangkan kad raya pertama and maybe yang terakhir untuk Firah pada tahun ini... hehehe... cantik sangat... nak gantung rasa sayang, lalu Firah captured and letak dalam hati ni...

You Might Also Like

21 comments

  1. Titew xde dapat kad raya dah pun. huhu

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tahniah zaf. memang kenai dh tulisan kak farrah. cantik kad dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tentiu Nina... Cantik di mata, cantik di hati.. Hehe

      Delete
  3. dah lama tak dapat kad raya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah... Ni setelah bertahun lamanya...

      Delete
  4. kad pertama dan terakhir? ye ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah sis... Nak rayo dah ni.. Posmen da tak nak nto...

      Delete
  5. Alhamdulillah, selamat sampai. Maaf ye, hanya itu yang mampu akak layangkan :)
    Amboi,..kata2 pujian melambung tu boleh buat akak meletup kembang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh.. Kak, yang akak layangkan tu cukup bermakna untuj diri ini.. Heee..

      Tocey kak....

      Delete
  6. Tahniah zaf dapat kad dari kak farah...

    Comel hasil kraf kak farah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thabk you...

      Hasil tangan Kak Farrah memang class ~~ heee

      Delete
  7. salam ramadhan, kadraya yg chantek dan berseni, dah la chantek, rajin sekali tuannya membuat kadraya itewww ;p

    ReplyDelete
  8. xdak lg kt ry...sobbbssss...

    eh...Indrawasih ka?akak dok tmn tun sbrg jy :)

    ReplyDelete
  9. bhahhahaha tengok tulisan tau dah sapa =P

    ReplyDelete
  10. dapat jugak.. suka betul dengan hasil kerja tangan Farrah tu.. tulisan pun cantik comel jer..

    ReplyDelete
  11. Assalam zaf,
    kreatip design muka depan kad tu :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored