MALVITA GRAND OPENING !

12:05 AM

MALVITA GRAND OPENING !


MALVITA GRAND OPENING ! // Assalamualaikum. Holla ~ Awak... Ohh awak.. Nak bagi tau ni... Esok kan.. Malvita nak buat dia punya grand opening.. Erk ! Malvita tu apa ? Malvita tu ialah Penang Exclusive Muslimah Fashion Hub dimana puluhan brands terbaik dan top akan berada dibawah satu bumbung. Konsep butik yang exclusive di Pulau Pinang dengan harga yang berpatutan.  Haaa... Gittew ~


Antara produk yang ada di Malvita.



Adleenur
Adora.co
Alhumaira Contemporary
Ashh&Annas
Ammara Official
Anggun Zara
Arricia Core
Bymawaddahizzati
Bynuramirah
Cattleya
Chentaqaseh
Clarameeca
Claseekha
Dewi Anggun Hijab
D'loris
Edast
Elrah Exclusive
Fynnjamal RTW
Heaxabell
Imaan Boutique
Jubah Souq
Leeyanarahman.co
Malady Couture
Marlena Hijab
Medifeet
Mumu Scarves
Nealofarhijab
Neng geulis
Padieka Raccolta
Qaira Hijab
Qoma Boutique
Sincerelybyus Shawls
Shawlforyou
Sha Zaha
Sugarsista
Three_Ns
Wa.Clothing
Wrap Official

So, save your money ! Save your date ! Save your energy !

Date .:. 19 DECEMBER 2015
Time .:. 10 pagi - 9 malam
Venue .:. Malvita Penang

Since tak boleh nak share lokasi, aku bagi pemuda untuk memudahkan sesi terjahan. Bangunan baru bersebelahan dengan Shell Jalan Baru, Perai ye. Kalau turun dari Penang bridge, jalan menghala ke BM, bangunan tu belah kiri, sebelum Mydin baru. Dapat ? Sila pastikan anda berada di lorong yang betul. Eceh !

You Might Also Like

11 comments

  1. hurmm.. hakak kite gi penang xmau ajak kite.. kalo x, boleh ajak melencong sini.. huhu

    ReplyDelete
  2. sure kalau pergi nih histeria terus..:p

    ReplyDelete
  3. Best walaupun kejap je..free gift pun best gak

    ReplyDelete
  4. ni duk terbayang baju jubah yang bunga2 tu..camno ni Zaf mai laa blanjerrr

    ReplyDelete
  5. ada duit boleh beli hihihihi..

    ReplyDelete
  6. lohh igtkan full review..okbai

    ReplyDelete
  7. banyak tu brand best2.. kalo ada duit masyuk ni best ni terjah..

    ReplyDelete
  8. Rambang mata nengokkan jenama yang ada..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored