1'st Giveaway by Murni Alysa

11:43 AM


Assalamualaikum..

Jumaat.. cuti yeayyy ~~ hehehe.. moga ada rezeki untuk try Vitamin C by Shaklee ni...



"Saya mahu mencuba Vitamin-C ini kerana" nak tahu kesesuaian Vitamin C ni dengan badan saya.. sebabnya, badan saya tak boleh makan sebarang supplement.. pernah jadi satu kes dulu and hormon badan terganggu dengan teruk dalam jangka masa yang lama.. Jadi perasaan takut/ was-was and seantero dengannya untuk mencuba sesuatu supplement even hati ni nak sangat try.. ye lah.. nak juga cantik dan sihat macam orang lain.. So, kalau saya dapat try Vitamin C ni, and kalau my body boleh accept without any gangguan hormon dan sebagainya, boleh lah jadi customer Shaklee lepaih ni...

Ate... maafkan iolls sebab terkarang karangan ye... hehe...

Click banner untuk join... hehehe..

You Might Also Like

5 comments

  1. Assalamualaikum..akak dah update nama senarai peserta GA ini..adik boleh check dekat sini : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-1st-giveaway-by-murni.html

    Terima kasih banyak2 kerana sudi join dan Good Luck to u!!!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..salam ramadhan..senarai pemenang GA akak dah keluar..boleh semak disisni : )

    http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/pengumuman-pemenang-1st-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored