Sedang Berlangsungnya di Tapak Ekspo Seberang Jaya

9:30 AM

Assalamualaikum ~ holla....

Semalam lepas iftar dengan family, sempat singgah tapak ekspo Seberang Jaya... tengah berlangsung sekarang, ekspo untuk nak raya.. ehhh.. ape pelik nau ayat itu... ekspo menjual barang kelengkapan raya.... kelengkapan kah...???

Ada baju kurung, baju melayu, jubah, tudung dan senatero dengannya... tak banyak kedai pun, tapi bolehlah... banyak jugak pilihannya... oh ~ by the way, I think, yang jual tu bukan orang Malaysia, maybe Kemboja sebab cara dia cakap, pelat sikit.. lepas tu, dia cakap pun macam slow ja.. maybe tak yakin untuk berbahasa...?? or maybe memang suara dia halus.. tapi dua tiga kedai iolls pi, sama ja... or maybe kaum depa memang mempunyai suara yang sebegitu.. arghhh ~ sudahhhh... malas nak tafsir bebanyak...

So, uolls  yang ingin membeli dan mebelah, bolehlah singgah.. takkan nak tunggu last minute an.. last minute pun hokey.. tapi, tinggal sisa orang.. hek hek... ade ea..?? ikut uolls lah janji uolls selesa... 

Nah.. ini lokasi nye...




Dapat..?? okeh.. hari ni dah boleh singgah ~~~

You Might Also Like

8 comments

  1. radiusite..zawara..calaqisya..rinasallehcollection ada x kat tapak pesta tu hehehe

    salam kenal dr el group utara mali talak sombong ekeke

    ReplyDelete
  2. amboi el kemain lagi he he calaqisya ada kat ipoh st 18 ni tapi tengok semalam tak bukak pon.taktau ler hari ni..

    tak berani nak pergi tapak ekspo ni tengok mcm ramai beno manusia

    ReplyDelete
  3. Senang kan skrg.. banyak jer tmpt nak shopping barang2 raya... Banyak pilihan sampai kadang2 rambang mata.. hehehe

    ReplyDelete
  4. eh dekat sangat . aye ada dkt uitm permatang pauh ni. hehe

    ReplyDelete
  5. thn lps pon cari brg kt situ gak...habuan nk tmbh2 yg memurah

    ReplyDelete
  6. tak sempat nak shopping raya lagi nie..aduhaiiii...awat cepat btl masa berjalan nie..=D

    ReplyDelete
  7. Assalam siti,
    ooohhoooiiiii kalo tempat panaih2 ni susah sikit
    dengan boboboy kan3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  8. Bestnya kalau lokasi ni dekat... Zumal mesti terjah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored