Scaling lagi !

1:32 PM


Assalamualaikum.. Selamat sejahtera.. hello Wednesday!

Semalam balik half day.. pi check gigi dekat klinik Kesihatan Seberang jaya... alhamdulillah.. gigi semuanya sihat2 belaka.. lepas tu ingat nak buat bleaching sekali... alih2, doktor cakap, bleaching, klinik private ja buat.. then, doktor tanya, kenapa nak buat bleaching.. and I said, because I think, my teeth is yellowish.. heee.. doktor cakap... tak lah... okey lagi... kalau buat bleaching, nanti gigi jadi rapuh sebab guna asid... dalam hati terus... ehh.. tak nak lah...

Buat scaling ja... ini kali kedua iolls buat scaling.. first dulu dah more than 6 months.. first time dulu lagi ngilu dari this one.. thank you Dr Nor Adila ebab buat dengan sopan santun... masa treatment pun tak selama yang first dulu.. entah ~ maybe sebab gigi bersih lagi kot.. heee.... iolls memang buat check up gigi periodically... gituuu ~~~

Lama lah jugak menunggu sebelum diberikan rawatan.. sempatlah solat Zohor dan tersengguk-sengguk di atas kerusi.. hehe.... treatment  tak lama mana pun.. huhu... atenya, balik tu ibu and abah ajak pi Sunway... abah nak carik kasut... pusing punya pusing, tak sempat nak beli pun.. abah ada hal lagi...


You Might Also Like

4 comments

  1. dah lama x scaling gigi...asyik x ada masa je....dah berkerak rasanya :-)

    ReplyDelete
  2. jeng jeng jeng.. takpe, kesakitan beberapa minit itu adalah utk kesenangan yg berpanjangan..
    tapi taklah sakit sangat sebenarnya kan.. kan kan kannnn...

    ReplyDelete
  3. Sis JM .:. tak pe.. senyuman sis boleh hilang kan karat tu semua.. hee

    Gee .:. ngilu sikit... first time buat lagi ngilu banyak..

    ReplyDelete
  4. Assalam siti,
    waaaaaaaaaaaaa
    tabik kat uols laaaaaaaaa
    akak ni kalo sebut nak jumpa doktot gigi kaaaaaaaa
    memang takuit he3

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored