#Cabaran20Hari - Gambar dan Ucapan Raya (Day 15)

5:52 AM


Assalamualaikum....

#Cabaran20Hari hari ni tajuk dia "Gambar dan Ucapan Raya" .... time dulu, malam raya mesti dapat banyak message sampai line pun "hang"..  sejak zaman teknologi semakin canggih ni, gambar dan ucapan raya pun berubah... aku pernah guna email untuk hantaq kad raya...hehe.. zaman tu, pilih kad raya pun free...

Sekarang kad raya dah kureng sikit kan.. nope ! actually, kurang banyak... dulu berebut-rebut dengan adik time posmen datang.. berebut nak tengok kad raya sapa yang sampai... arghh ~ how time flies !


Di kesempatan ini, saya selaku tuan tanah kedaung yang serba serbi kekurangan ini memohon ampun dan maaf andai kata ada di antara kata-kata serta perlakuan mahupun niat yang terdetik di hati kecil ini telah/ bakal menghiriskan hati nan sekekping itu.. sesungguhnya saya jugak manusia biasa yang tak lepas daripada melakukan kesilapan... 

Untuk #bloggerutara, walaupun baru ja kita rapat-merapati, namun terima kasih diatas tunjur ajar dan ilmu yang dicurahkan.. buat family BMFA, hampa memang win.. tak dak tukaq ganti...  untuk sahabat-sahabat tercinta, banyak nau nak mention, terima kasih dan halalkan dari A-Z... buat family tersayang, maafkan diri yang kerdil ni.. terlampau banyak timbunan dosaku terhadapa kalian... untuk Mr Wonderwall, tak siap kerja, tak payah balik.. haha.. last but not least, untuk semua yang mengenali diri.. Selamat Hari Raya in advance... Maaf Zahir + Batin kalau hado...

#kosongkosong

You Might Also Like

10 comments

  1. samalah yui ya, mnta maaf even dlm group blggerutara tu yui xpnh jumpa pun =)

    ReplyDelete
  2. teringat zaman kecik dulu.. malam lepas berbuka pegi kedai cari kadraya.. suke kad raya kartun2 hehe. selamat hari raya dan maaf zahir batin siti zafirah dan semua blogger utara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kad kartun...?? hahaha...

      sampai sekarang pun minat kad kartun... ^_^

      Delete
  3. selamat hari raya...maaf zahir batin walaupon x pernah jmpa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya.... !!

      Nanti,kita jumpa naa... ^_^

      Delete
  4. Selamat hari raya maaf zahir dan batin firah

    maaf baru singgah blog ni .

    #bloggerutara

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya..Maaf zahir batin..
    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya Firah..maaf zahir dan batin..

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  7. Assalam zaf,
    terharu iols ada #bloggerutara
    lap u la zaf
    mmuuaaahhh3

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored