#Cabaran20Hari - Senarai Kuih Raya Pilhan Hati (Day 19)

7:30 AM


Assalamualaikum...

Towards the ending dah ni... debaran meninggalkan Ramdahan kian terasa.. mission tahun ni tak tercapai jugak.. in sha allah.. kalau diberikan kesempatan lagi, bawak pulak mission tahun ini, ke tahun hadapan...

"Senarai Kuih Raya Pilhan Hati" ... kan aku pernah cakap yang aku ni memang penggila biskut raya... jadi, apa yang sedap memang semuanya menjadi pilhan hati.... meh la aku senaraikan sikit demi sikit apa yang terkenan dek hati ni...

2. Biskut Semprit
3. Biskut Cornflakes
4. Biskut Milo
5. Biskut Oat
6. Biskut Mazola
7. Biskut baru yang sedap (haha.. boleh ea...)
8. Almond London

Haaa... letih la nak senaraikan semua.... orang "gila" memang semua dia sebat.. hehehe... 


Google

Jamu mata sikit sebelum hidangan yang bebetul tersedia didepan mata.. mih mih mih

You Might Also Like

7 comments

  1. Selamat hari raya...kuih yg kenal namanya ada 2,3 je hihi yg lain tau mkn dan sedap tp xingat nama :)

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. banyak sungguh biskut yang sedap samapi x tersenarai ye..

    ReplyDelete
  3. as salam. sedapnya kuih2 tu. selamat hari raya..abe kie folo sini...130.

    ReplyDelete
  4. kalo nak snaraikan mmg tak mampu la.. lagi2 queen of glutony macam CT ni hahaha.. tapi mazola i is x suka.. sebab rasa peanut butter.. kenot go.. yg ada cornflakes mmg always win kan kan..

    ReplyDelete
  5. memang banyak laa biskut kegemaran Firah.. kalau laa kuih raya ada sebanyak tu, jenuh laa nak abiskannya..

    ReplyDelete
  6. Assalam zaf,
    tu diaaaaaaaaa haaaaaaiiiihhhhhhhhhhhh
    penoh meja
    nak berghayer kat rumah uols boleh ??????????????

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored