BLOG & FOLLOWER(S)

8:01 AM

BLOG & FOLLOWER(S)


BLOG & FOLLOWER(S) // Assalamualaikum. Holla ~ Sebenarnya, masa scroll dashboard Peugeot ai semalam, ai terjumpa satu post yang lebih kurang macam apa yang ai nak bebel kan pepagi ni. Ai *ehh ! macam tak macam best ja, tukaq balik lah. hik2* Aku bukanlah seorang yang suka sangat membebel. *tipu sikit* Tapikan, benda ni sering kali terjadi, dan terkadang buat aku rasa geram.

Credit
Mana tak nya. Kalau rasa seronok baca blog tu, rasa nak follow rapat-rapat, cari button follow, tapi tak jumpa ! Frust. Tapi, next entri nak tahu ni, tapi macam nak follow rapar-rapat kalau button follow pun tak dak. Google follow pun tak dak, itu lagilah kan.

Itu tak pa lah kan, dah kau sendiri yang berminat, usahalahkan. Contohnya, macam join GA. Suruh follow, tapi, kalau tak dak button follow tu, Kak Non and Bang Non oi, macam mana Dik Non comel ni nak follow. Atau, maybe Dik Non sorang ja yang tak nampak button follow tu. Eh ! Korang mendiskriminasikan Dik Non ea ? How dare you ? Tak baik tau. Mentang-mentang Dik Non ni serba serbi lebih kurang. Kalau Dik Non tak tau, tunjuk ajarkan lah. Janganlah mendiskriminasikan Dik Non ye. Tak dak orang yang lahir atas muka bumi ni, dah cerdik serba serbi. Eh ! Ke korang memang buat blog bukan untuk di follow ? Memang Dik Non saja yang beria-ia nak follow korang ? Bagi tau lah siap-siap. Tak daklah Dik Non bertepuk sebelah tangan. T_T

Maaflah ye Dik Non terluahkan perasaan pulak pepagi ni. Isu ini bukanlah isu baru bagi Dik Non, in fact dah lama. Cumanya, sekarang baru Dik Non nak bersuara, sebab Dik Non berazam, bercita-cita, beritlizam dan segala ber yang lain untuk aktifkan diri sehabis baik kat sini. Nak cari ramai kawan, nak menambah kawan, boleh tambah ilmu. Boleh kongsi ilmu. *macam banyak ja kan nak kongsi*

So, bersamalah kita check blog kita, eh ! blog aku ni apa yang tak dak ? Senang tak untuk di follow and so on and so forth. Bukan nak cakap, aku ni ada button follow, ramailah followers aku. Tak pun. Aku just cakap untuk memudahkan aku follow blog korang. Kalau korang tak nak follow aku pun, aku okey. *lari lelaju dan sentap* Tapi, terima kasihlah kepada yang sudi singgah dan follow blog 'ite' ni. *mood gedik*

Credit


You Might Also Like

8 comments

  1. hehe. biasa jugak kene macam tuuuu. kdg2 tak tawuu nak folo button google atau yg biasa tuu cari2 tak jumpa

    ReplyDelete
  2. Hai la Dik Non kekadang memang ada blog tu tak ada button follow pun, rasanya kena hafal url je la

    ReplyDelete
  3. Sama lah...akak pun selalu juga jumpa blog yg tak ada button follow tu...sampai akak tercari² sampai akak google macam mana nak follow blog yang tak ada button follow atau join this site...hihi

    ReplyDelete
  4. Akak kalau dah pening dok mencari butang follow tak jumpa, jumpa,...tekan X je...abis citer :)

    ReplyDelete
  5. ahahaha...klu yg suruh follow but x de button follow tu mmg parah lah

    ReplyDelete
  6. Selalu dah kena gitu.. sudahnya blah r.. ate butang nye x jumpa.. camne nak follow.. ye dak..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored