ESCAPE PARK PART 6 - THE END !

8:30 AM


Assalamualaikum....

Sesi penutup untuk entri ini sebelum bersambung dengan entri yang lain....

Below are some of the details about Escape Park...

Opening hours: 0900H to 1800H 
Close on Monday

Ticket Info :
Future kids (0-3) : Free
Junior kids (4-12) : RM50
Big kids (13-60) : RM72
Super kids (61 -100++) : Free

Untuk hari tu, iolls and Kak Aida bayar, per head RM67.92 .. plus GST 6% .. and deposit RM20.75 .. per head RM10.00 .. deposit ni untuk gelang yang kita pakai tu... boleh tengok kat sini Kasi teaser sikit!!!!


Locker tiada kunci ye.. hanya menggunakan gelang yang anda pakai tu sahaja.. sentuh padan papan sesentuh dan locker akan terbuka.. bila terbuka, itulah locker anda... kalau nak tutup, just tutup macam biasa.. cuma time nak bukak ja kena touch gelang pada skrin...

Dalam gelang tu jugak ada duit yang bakal anda gunakan untuk membeli water or foods.. top up sesiap sebelum masuk.. kalau ramai, top up lebih... agak tak cukup, boleh top up lagi.. tapi, kaunter top up ada had waktunya.. if I'm not mistaken dalam tengah hari or petang, *can't remember the exact time..* dia tutup untuk sesi top up "menopup" ....

Locker jugak disediakan untuk letak your belongings.. and it is rentable.. repeat.. RENTAL... means, bagi duit, tak dapat balik ye.. so, make used of it.. hahaha.. locker dia besau and boleh memuatkan dua buah beg galas or even tiga... per locker RM8.49 with GST of 6%...

Surau jugak disediakan bagi kegunaan para muslimin dan muslimat.. bersih dan selesa.. jadi anda tidak perlu risau untuk mencari tempat untuk beribadat.. tandas yang luas serta bersih serta dengan kemudahan shower untuk mereka  yang ingin mandi.. tak kira pulak shower ada berapa.. iolls tak mandi pun hari tu...

Passport disediakan bagi mereka yang ingin datang ke sini berkali-kali... worth it dari bayar per entry...
RM320/year (Adult) - unlimited entries
RM240/ year (kids) - unlimited entries

*terms and conditions apply

Selain itu, uolls boleh book ticket melalui online, Ticketing .... ada satu kelebihan if mengkome booked guna online.. yakni, mengkome akan dapat discount sikit.. discount tu based on berapa lama masa dari tarikh booked ke tarikh yang mengkome nak pi tu.. lagi lama, lagi banyak... so, booked early untuk dapat higher discount... but, at least kena 24H before ye... jangan pagi ni nak pi, pagi ni baru booked... sama ja harganya... 

Urm.. rasanya, tamat sudah cerita sesi membuang lemak di Escape... give yourself a try.. you maybe like it.. if not, that is the first and the last.. but, it's okay.. at least, you have been through it compare to the rest..

You Might Also Like

6 comments

  1. Kena kira budget dulu. Hak3..

    ReplyDelete
  2. arghh...tension semua kena GST

    ReplyDelete
  3. Gee and Sis JM .:. hujung buln je boleh pi.. tengah bulan nak p pk banyak sikit.. heee... haa.. semua benda kena GST... haih.. rugi tau lambat.. kalau tau, sebelum GST dah p...

    ReplyDelete
  4. Assalam siti,
    huwawawaaaaaaaaaaaaa
    nak buang lemak jugaks sob3

    ReplyDelete
  5. zaf nak pergi dah sebelum ni.. patut nampak dah mahir hihihi

    ReplyDelete
  6. bab GST tu yg mahal.. sebab tu kena book awal dpt diskaun. tp kalau jenis main ulang2 ni kena book khemah skali.

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored