Jadual Baru Rapid Shuttle

3:30 PM


Assalamualaikum...

Rentetan dari cerita Rapid shuttle vs State Government hari tu... ramai sebenarnya yang call and hantaq email kat depa.. sebabnya, waktu yang kurang sesuai untuk perjalanan.. ada ka patut 0645H baru gerak dari Sunway...?? selalunya perjalanan mengambil masa dalam 50 minit.. so, kalau bus gerak dalam 0645H, agak-agak 0745H lah baru sampai.. tu belum kira kalau heavy trafic jam.. 

So, disebabkan itu, ada jadual baru keluar.. was send by my colleagues through WhatsApp.. alhamdulillah ~ bus start jalan 0630H.. bolehlah sampai kerja awal sikit dari waktu bekerja.. aku punya time kerja 0730H - 1830H.. tak percaya..?? jadual seperti berikut...



Jadi, bolehlah kembali menaiki Rapid Shuttle.. terima kasih state government sebab mendengar rintihan rakyatmu ini.. terima kasih pihak Rapid sebab mengutarakan luahan hati kami...

You Might Also Like

6 comments

  1. selamat hri rya :)
    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  2. Baguslah pihak2 ni prihatin :)

    ReplyDelete
  3. nasib dia ikut rintihan rakyat.. kalau tak jenuh laa..

    ReplyDelete
  4. berkesan gak ada yang mogok cenggini kan hehe.. sbb kita kena suarakan la
    keinginan kita.. dah kita nk guna servis diorang kan..

    ReplyDelete
  5. Assalam zaf,
    uols pi kojer naek rapid kaaaaaaaaaaa?????

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored