Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com

9:15 PM

Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com


Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com // Assalamualaikum. Holla ~ setelah sekian lama tidak menjebakkan diri dalam dunia giveaway, maka hari ni saja menerjunkan diri ke dalam kancah giveaway .. jom reramai meriahkan GA ni .. suppport kawan-kawan ..

Syarat-syaratnya tak susah pun .. simple sahaja .. berikut adalah syarat-syaratnya .:.

1. Buat 1 entri bertajuk "Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com".
2. Copy banner dan tepek di entry korang tuh beserta dengan backlink ke entry ni. 
3. Tinggalkan link entry segment, nama facebook, nama instagram (kalau ada) korang ke dalam ruangan komen.
4. Segmen akan bermula pada 1 Oktober 2015 jam 10 pagi dan akan berakhir pada 31 Oktober 2015 10 malam. Dalam tempoh 1 bulan ye.
 5. 1 November Cie akan senaraikan nama peserta yang menyertai.
6. 2 November pula Cie akan umumkan pemenang.
7. Pemilihan pemenang menggunakan khidmat random.org.
8. Keputusan adalah muktamad.




Klik banner kat atas ni ye untuk join .. mana tahu ada rezeki untuk bulan ni.. bulan ni, bulan peberet ai taw ~ ^_^ *promote nampak*

You Might Also Like

14 comments

  1. Good luck Zaf! kalau menang share ngn akak jugak...heee

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama dn follow mna yang tak difollow lagi :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html

    ReplyDelete
  3. Tq join segment Cie. Good luck. Nantikan keputusan ye. Done follow sini :)

    ReplyDelete
  4. good luck insyaAllah nanti akak join kalu ada rajin nk taip entri

    ReplyDelete
  5. Tq join segment Cie. Nantikan keputusan ye.

    Senarai Peserta Giveaway By Syafiyahluv.com --> http://www.syafiyahluv.com/2015/10/senarai-peserta-giveaway-2015-by.html

    ReplyDelete

  6. BW dari Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

    HOT ITEM..
    Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
    Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored