MCT Holiday PART 3

5:20 PM

sambungan.....

kalau entri sebelum cerita sampai part Nadia tidoq.. kali ni sambung lagi cerita tour...

memang tak dak lain selain dari tour.. nak main judi tak pandai.. haha.. tak didedahkan so macam mana nak pandaiii.. kannn.. borak je lah kejanya... semua cerita terkeluaq... cerita zaman tok nadok.. tapi, baguslah jugak.. nolehlah merapatkan ukhwah... since kat office memang tak sempat, tak dak masa, tak dan

nak beramah mesra macam tu..






Ni krew cruise.. Nadia amek separuh ja.. better than no..




Kat atas and luaq.. tapi bukan atas sekali.. kat atas sekali tu ada gelanggang basket ball.. I'll show you later keh!




Kebetulan kat atas tu memang ada kerusi... lepak situ pulak amek angin laut...




 lepak.. borak.. wefie...

Lepak sampai time makan.. dalam pukul 6.30 macam tu dah boleh start makan.. so.. jom makan...

Makan malam tak best sangat macam makan time siang.. tak heaven lah orang cakap.. hik2.. ada nasi beriani.. to me, not bad lah.. deme makan nasi campuq.. depa kata lauk tak sedap.. aku tak sure pasal tu sebab aku tak amek pun.. anyway masa tu aku still kenyang sebab petang tu baru ja makan sandwich tapau...

Oh! aku lupa nak cakap.. mamat "elok" tu ada lagi.. tapi kan.. kami rasa dia perasan yang kami "admire" dia.... mahu tak nya.. kat dalam tu ada macam mini market.. mini market tu jual souvenir serta pelbagai keperluan krew dalam tu such as sabun mandi, berus gigi and on lah..

kat depan tu jugak lah ada board crew2 dia.. kebetulan kat situ ada kerusi.. so, lepak situ pulak... tak sangka pulak time tu, mamat "elok" tu turun dari atas and dia nak turun ke kabin dia... nak ke kabin tu kena lalu tangga kat sebelah kami.. tak tahu pun kabin dia kat bawah tu at first.. masa dia lalu tu, dia senyumlah kat kami.. aku macam.. "aik..." terkedu seketika.. biaq betik mamat ni.. sebab, sebelum tu yang lain ada jugak turun, tapi tak de pun nak senyum.. huhu.. lepas dia turun bawah baru kami tersedaq dari lamunan terhenti.. hahaha...



Destinasi tangga ini ialah mini market..

Makan cepat2 and terus keluaq dari situ sebab nak pulun amek gambaq... masa tu dah ada dekat Batu Feringghi.. means, nak sampai dah... cuci mata pulak gambaq time malam....




Batu Feringghi from cruise




Penang Port from cruise




Penang Island from cruise




Batu Feringghi bercahaya ~




Ni lah gelanggang basketball nya... bayangkan kalau bola terpelanting masuk dalam laut... ok lagi kalau bola.. kalau orang yang nak kejor bola tu pun sama juga masuk dalam laut.. huarghh!!! scary...




Nampak...?




with MCT's EOL AE





with MCT's planner




kawan makan.. kawan sembang.... kawan tidoq....




Nadia.... baik orang dia....








Last picture from us on the sea.. until next time.. see ya ~

eh.. kite lupe pulak... jap ea.. *sambil senyum2 gatai...* kite ade lagi satu nak tunjuk kat awak... heee






































































Ni lah mamat "elok" tu.. meet Mr Chester... dapat jugak bergambor dengan die.. hehe.. Kak Aida and Nadia pun hado jugak gambaq sebegini.. hehe... tapi an awak.. die ni an... muka dia tak makan gambaq.. jadi, dalam gambaq tak sehensem reality...

xoxo,
budak gewdik... hewhew

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored