NestlΓ© Choco Caramel revealed πŸ’œπŸ’œπŸ’œπŸ’œ

12:55 PM

Hehe.. Hari ni sebab rajin nak kongsi pasal Choco Caramel ni.. If biasa it's known as koko krunch ja..

Koko krunch terdapat pelbagai flavour di pasaran.. Antaranya, yang biasa tu.. Chocolate.. Duo.. Yang trdiri daripada Susu and choco.. And yang ni yang paling latest.. Choco caramel..



Beli last week lagi dekat Sam's Groceries located at Sunway Carnival Mall.. Selalunya aku makan koko krunch ni dekat ofis.. Sebagai kudap-kudapan time lapaq.. Or time break, malas nak makan nak blogwalking.. Yang paling cepat, senang and tak payah tengok time makan is koko krunch lah.. Tu lah kadang-kadang bawak dalam tupperware kecik tu, sat ja habis.. Sambil online, Sambil kunyah..

Back to the choco caramel.. Mula-mula tu, aku makan ianya sahaja.. Saja nak rasa sejauh mana rasa caramel tu.. To me, rasa caramel tu tak kuat sangat.. Okey2 je..

Then, makan pulak dengan susu.. Rasa caramel tu tak terlalu kuat.. So, dia tak overcome rasa susu tu.. But then bila dah habis and time to drink the milk, akan dapat rasa caramel tu.. Rasa macam minum susu with caramel.. Yummeh ~

Ittew suke... Ittew suke.. *homaiii... Gediksnya ai..* untuk bebudak, aku tak sure deme suka or not.. Tapi, untuk akak2 comel macam ai.. You can try.. And you might like it!



Ni lah qhupe kotaknye.. Teruja tak..?? Selamat mencuba..!!!  


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored