REZEKI December! Terima kasih daun keladi PART#4

1:56 PM


Assalamualaikum.. hari ini, esok dan lusa ialah hari pembalasa.. pembalasan...??? macam takut ja bunyinya.. hehheh.. tak dak lah.. nak balas dendam blogwaking... up entri yang tersimpul rapi... gunakan masa cuti dengan baik ye dak...

Kalau entri All da way! Terima kasih daun keladi PART#3 tak tunjuk 3 kepingan sampul yang menunggu ku dilarut malam.. entri ni aku tunjuk ea.. saje nak share.. kata diary.. mihmih.. curi baca diari kite ea awak.. hahaha...

Terima kasih pengirim ~




sampul kedua tu kad jemputan undangan walimatusurus ye... sila jangan salah paham.. kendurinya esok dan Ahad.. aik..?? kenapa 2 hari.. sebab yang kahwin tu classmate masa zaman poli... both pengantin adalah classmate aku once.. tapi, aku maybe pergi hari Ahad sebab hari Sabtu ada kenduri jugak dekat Pendang.. housemate masa poli jugak.. Kak Mira namanya....




Cer teka yang ini apa pulak..???



Datang dari Kota Bharu, Kelantan.. aku pun no idea jugak apa isi kandungannya...

Tadaaaa..... kali ni aku dapat multipurpose organizer.. dan yang ini datangnya dari, 1st Giveaway By Cik Puan Jelita... alhamdulillah... rezeki lagi...  antara senarai pemenang yang lain boleh tengok kat sini...



Terima kasih Ibu Thaqif Aiman diatas kurniaan ini ~ hehe..





Multipurpose organizer by AVON... quite besaq.. kalau nak travel, sesuai kalau nak letak bebarang peribadi.... nampak kecik ea..??? haaa.. sama macam tuan tanah... dalam gambaq nampak kecik, realiti... T_T

So far tak dak idea lagi nak digunakan untuk apa... so, simpan dulu.. then, dah dapat idea baru kita gunakan ye.... ^_^

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored