Pengebom beraniii....!!!

12:43 PM


Assalamualaikummm.. Selamat tengah hari.. maaf kerana tiada kata2 semangat untuk pagi ini.. hehe... dah screen shot lama dah gambaq ni.. cuma tak teringat, dak masa nak bercerita.. *alasan..*

Ni haaa.. si pengebom tanpa henti ni.. bertalu2 dia bagi... sampai naik letih tangan ni dibuatnya nak membalas.. dia relax ja sapu semua.. bukan dekat ai sorang ja taw.. ai ada terbaca, ternampak, terlihat yang dia ambush ramai jugak blogger lain... punya rajinnnn.... mentang2 baru ada masa setelah fenat berpantang.. hehe... Sis JM pun hado jugak... terima kasih diatas kunjungan ittew... ahaks

Gerangan dia ialah si Ayu.... Welcome back!! akak besar sudah mari.. sudah lama cuti panjang kan.. hehe...



Selamat bergiat aktif kembali.. Semoga Firash membesaq dengan sihat dan kuat dan menjadi anak yang soleh... sikit hari ja lagi pantang tu.. selamat berusaha.. hehe...

Oh! by the way, aku rasa kat Malaysia or maybe kat Penang ja, akan tiba musim bunga dan luruh kembali.. kuntum2 rindu dah mula mekar and ada yang dah gugur.. fefeeling Korea sangat kan..



Memang gambaq sengaja di blurkan.. hahaha... Selamat menjamu selera ~ uppsss... macam ada yang dah kenyang ja.. hehe

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored