Perda City Mall --> Jualan Penghabisan Musim 2014

9:00 AM


Knock2.. Assalamualaikum... Kite datang ni.. Kite nak bagitau yang dekat Perda City Mall ada jualan penghabisan musim...

Erkk... Perda City Mall tu kat mana...?? Perda City Mall ni dekat AEON Jusco Perda dulu.. exactly tempat yang sama.. bagi yang tak tahu.. dulu AEON Jusco disuruh berpindah ke Alma sebab bangunan itu  retak.. tapi, tak tahu kenapa pulak kenapa sekarang boleh ada Econsave kat dalam tu... ye lah ~ logiknya kalau nak roboh kenapa nak kena guna lagikan.. tapi, masalahnya siap ada supermarket dalam tu sekarang.. kedai2 kecik dalam tu nampaknya bakal "opening soon".. apa "citak" disebaliknya, aku tak sure..


watson dah bukak semalam.. Hush Puppies.. SnJ Gift... kedai makan pulak dah ada KFC, PSecret Recipe, Baskin n Robbin and ape lagi ea.. tak ingat... yang opening soon macam Switch.. company telco.. banyaklah jugak lagi...

Perasmian Perda City Mall ni bulan ni jugak.. 20-December-2014... Kat depan entrance Econsave pun dah banyak orang meniaga semalam.. meriah lah jugak...





nampak ka tak nampak...?




banyak lagi kedai tak bukak.. but, coming soon banyak..





By the way, yang tengah berlangsung sekarang dekat first floor ialah jualan penghabisan musim bagi brand adidas, puma,reebok, yonex... eh... banyak lagilah... ada sport shoe.. beg travel/hiking... baju... wallet.. sling beg.. beg sekolah.. sweater.. ehh.. jenuh pulak nak senaraikan semua..

gambaq ni aku berpadu dengan gambaq yang di upload oleh Roza di WhatsApp group kelas...




semalam aku pi.. punya ramai orang... adehhh!!!


aku tak sure Roza ni pi time bila.. sebab kasut semua tersusun elok ja.. semalam aku pi, bersepah teruk... orang pun tak dak...

so, if hampa nak beli apa2, this is the correct time.. agak murah.. banyak less dia.. t-shirt, jersey.. sebenaqnya nak beli semalam... tapi, abah dah lapaq.. so, postpone lah dulu...

selamat meng"jahanam"kan duit.. mihmihmih

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored