Diyanah's wed PART 2

12:15 PM


entri ni sekitar proses photo shoot outdoor.. oh ya.. sebenarnya aku lupa nak request gambaq belah pengantin lelaki.. jom cuci mata tengok newly wed and gundik2nya..





sweet tak deme...?? kami..?? hehe





photographer ni sporting orang dia.. tengah lepak dia boleh shoot boh dalam album






tengah lepak ramai2, tetiba dia suruh amek batu sorang satu.. berebutlah kann... ai maintain duduk batu paling belakang.. haha





haaa.. ingat tak version phone camera yang aku cakap hari tu.. yang ni version photographer pulak... hehe.. hover kan ai...???




nih ada sekeping lagi untuk tontonan umum... kalau nak tengok banyak2, meh la rumah bak kata pengantin...






yang ni pulak, masa kenduri belah pengantin lelaki.. yang lain tak dak.. masa ni aku tolong pegang payung pengantin.. hehe..


balik kenduri, singgah Padang Besaq sat... shopping dulu apa yang patut, then baru balik Penang.. lebih kurang dekat pukul 11 malam baru sampai.. pak cik bus tu pulak bawak ikut jalan jauh.. adehhh!!! kebas bontot ai u know...

gambaq kat Padang Besaq pun tak dak sebab sibuk sangat.. sibuk tengok sana sini.. sibuk keluarkan duit.. masukkan balik dalam purse.. haha...

anyway, to may dearest cousin, Noor Arina Diyanah, Selamat Pengantin baru.. semoga berbahagia sampai jannah...

You Might Also Like

4 comments

  1. cantik gambar2 yg photographer tu ambil & paling penting, susah nak dapat photographer yg banyak mulut ni.
    most of the time, banyak diam & serious je kan?

    selamat pengantin baru to your cousin, ucap pada dia semoga berbahagia & kekal bersama sehingga ke akhir hayat.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. die ni mmg best.. insyaAllah.. nanti Firah sampaikan ye...

      Delete
  2. Heheheh cantekkk...
    Suke g ikott org photoshoot outdoor...
    Mase kawen dulu pon bawak adik2 ikott

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. suke jugak.. haha..
      lagi ramai lagi best an... ^_^

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored