PHD.. positive or negative..?

7:46 AM

haha... PHD sangat kan.. PHD tengok blog Acik and Ayu dah cantik.. jeles ai taw... PHD tu kan memang hado dalam orang Melayu.. bkn Pizza HUt Delivery ye.. Perasaan Hasad Dengki.. cumenye how to handle it.. in positive way or the other side... kan...

so, I've decided untuk ke positive way.. which is, si cantik manis Aina ni kan tengah rajin buat tutorial sekarang.. so, kenalah rajin buat.. rajin explore.. baru jadi bijak dan sihat macam die.. heee.. hujung minggu adalah waktu yang sesuai untuk jadi "rajin" seperti itu... hopefully aku dapat "sesuatu".. I'm really eager too.. tapi...., pemalas yang hamat... kekangan masa.. bajet sangat kan ai ni.. macam ada laki ngan anak ja kan.. haish...

anyway,




Let's work! bismillahirahmanirohim

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored