Segmen .:. I Follow U by Blog Dieyla

1:34 PM

http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/segmen-i-follow-u-by-blog-dieyla_20.html

Click banner atau sini untuk participate

Syarat - syarat penyertaan :

1. Diwajibkan follow Blog Dieyla.
2. Peserta harus like Fanpage dila, follow Twitter dila dan Follow Instagram dila(*wajib keatas yang ada account tersebut)
3. Diwajibkan untuk tulis sebuah entry dengan tajuk "Segmen I Follow U By Blog Dieyla"
4. Sila lekatkan banner segmen ini yang berlink ke entri ini didalam entri tersebut.
5. Sertakan sekali nama-nama laman sosial yang korang nak suruh follow seperti facebook,fanpage,twitter,youtube,instagram,google plus dan sebagainya di dalam entri tersebut.
6. Kemudian hantarkan link bagi entri tersebut di ruangan komen di bawah.





P/S .:. Dieyla... no 1 akak dah buat... no 2 nanti akak buat kat rumah ye.. dekat ofis benda "lagho" macam tu kena blocked.. hehe... 3 dan 4 dah buat jugak...  yang no 5 tu nanti tengok muka akak nan comel ni follow lah balik tau.. haha...

You Might Also Like

13 comments

  1. Salam Firah, hajat nak join tapi terbantut lak.. haha.. akk cume ade blog dgn g+.. apa2 pun akk wish all the best.. timekasih datang menziarah blog akk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm... Tuan tanah ckp yg mne ade je.. Yg tak de, tak pe.. Hik2.. Tq akak... Sesame.. Nti Firah singgah lgi ye..

      Delete
  2. Replies
    1. Eh... Jangan ulang bebyk kali.. Nti jdi cm kembang semangkuk... Hee

      Delete
  3. tengs sebab join :)
    ini senarai peserta..
    selamat berblogwalking :D
    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-i-follow-u-by.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan gud luck.
    Singgah sini dari segmen yang sama...;-)

    ReplyDelete
  5. selmaat bersegmen. dari segmen ni jugakk. ^_^

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen. datang dari segmen yg sama. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored