Segment Blog Review by Sally Samsaiman

11:02 AM


Tarikh start sampai due date :

21st Oktober - 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

You Might Also Like

11 comments

  1. Salam singgah sini dik...semoga berjaya dari segmen yang sama.....jom join GA yang gempak ini...

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak.... will join.. InsyaAllah..

      Delete
  2. Rajinnya Firah join segmen! Best of luck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. seronok tengok orang join.. tu yang menyibuk jugak.. haha

      Delete
  3. Cik Sally datang jenguk-jenguk kawasan..hehehe..Pertama sekali terima kasih sbb sudi join segmen Cik Sally ye...

    Kalau nampak Cik Sally follow tu tandanya Cik Sally baru kali pertama datang…kalau takde, jgn kecik hati sebab Cik Sally dah lama follow..hihihi…senarai pemenang InsyaAllah Cik Sally akan umumkan pada 28th Oktober 2014 pukul 12pm ye..

    Boleh la jenguk-jenguk senarai peserta dekat link :
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segment-blog-review-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama..all the best
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored