Urghh....!!!

1:54 PM

aucaaakkkkkk....!!!!




a fortnight ago, lepas balik kerja, terus singgah Sunway.. ada date dengan adik... nak tengok wayang...

my tummy dah lah tak berapa sihat that Wednesday.. yes! I've choose Wednesday sebab murah.. teruk tak ai..? takkan..? ai cuma saving ja... hehe...

i have no idea apa tu Annabelle... then adik asked me, kakak tak tengok the Conjuring kah..? I a little bit blur and I admit yang I tak tengok.. haha.. macam dah lama sangat tak mewayangkan diri, tak memoviekan diri......

hopefully dia bukan sambungan cerita The Conjuring... kalau tak, I"m dead man... tak tau hujung pangkal cerita... aku bukan nak review movie tu kat sini... aku cume terpikir masa tengah tengok movie tu...

who is the unluckiest person on earth yang nak beli patung Annabelle tu..? wujud kah..?? eee... tengok patung tu pun tak lalu.. buruk.. tak cantik.. scary.. ni kan nak beli and nak letak dalam bilik anak.. baby.. no way!

aku pun tak sanggup tengok, ini kan nak bagi anak ai tatap hari2.. ridiculous... heh! 
hopefully aku takkan jumpa patung yang buruk macam tu.. and hopefully nanti tak dak orang bagi present cam tu kat anak ai.. haha.. pikiaq jauh dah ni....

cerita hantu omputih biasanya ada devil... yeah ~ tu ja topik depa... bagi aku tak takut.. cuma part last kat church tu ja macam terkejut... ai serius tau.. ai tak tipu... 

nota kaki.:. rindu mase tengok cerita hantu dengan Ain, Muni, Syela... how time flies.. I miss you guys... 

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. tak seram pun.. terkejut tu ada lah sikit....

      Delete
  2. Tengok pon dah seram.. aduyaiii.. tebayang2,,,!!! xle tidoq bak hang.. huhuuu

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored