Pizza Aeon Big.. not bad ~~

12:56 PM

hollaa... ~~~ selamat tengah hari.. dah lunch..? hari ni hari Jumaat kan..? macam break lama ja dari hari2 biasa.. ke tak..? hehe.. tak makan kat luaq ka hari ni..? bajet ea..? nak pi mana tuh..? holiday ea hujung tahun ni dengan family... kepoh pulak ai ni kan...

pagi tadi.. before dapat momentum.. memang rasa mengantuk.. bosan...  so, untuk mengubat hati yang lara, aku turun kat production... niat hati nak cari kawan untuk sembang sambil buat kerja.. tak lah mengantok sangat... kan.. unfortunately, ada 2 orang ja MS dan sorang technician.. dah tu, depa pun dok jauh2.. haish... tak palah.. aku decided nak buat kerja kat bawah... at least ada depa dari dok sensorang kat atas... pulun bubuh semua file kat share folder supaya boleh retrieve kat bawah... bawak turun segala document sebab malas nak naik and turun..

semalam pernah terpikiaq.. kan best kalau pi kerja, tak dak sapa panggil aku.. tak dak meeting.. no calls.. no paging... haish.. B.A.H.A.G.I.A. and yet, hari ni baru aku sedar that is the beauty of work.. sebab, hari ni aku rasa S.U.N.Y.I. calls, paging, meetings.. those buat hidup aku full of colour and tak sempat nak tengok jam and pikiaq bila nak balik.. hari nihh.... tengok jam pun rasa nak marah.. macam tak gerak ja... adehhhh

S.T.O.P. cerita pasal tu.. ni last week masa raya haji... since ibu tak pernah pi Mydin, Bertam.. and ibu sangatlah teringin untuk menjejakkan kaki kat sana.. ai sebagai anak yang berhati mulia serta waja, bawaklah ibu pi sana.. Mydin dan sesak memanglah tidak dapat dipisahkan... ramai weh.. tapi, food court tak ramai orang yang meniaga.. rayo kan ~~~

sebelum pi dah makan lemang and rendang... shoping punya pasal, maghrib baru balik.. singgah Carefour Aeon Big.. ibu nak singgah Nagoya pulak... *Nagoya sejenis gedung kain* but then, solatlah dulu..

jalan punya jalan... terasa macam perut dah mengamuk mintak diisi... sebab teringat lemang kat rumah and sebenaqnya banyak kedai tak bukak.. carilah makanan yang boleh diklasifikasikan sebagai makan ringan.. ibu order pizza.. yang kat dalam tempat shopping dia tuh.. ala2 Jusco punya...


pizza sedap, pizza aeon big, pizza murah dan sedap, mampu milik, makan sedap,makan murah

Cheese crazy ~

Sekali dengan aku crazy.. kemain banyak cheese diaaa.. topping semata-mata cheese.. *jakun satt..* aku tak dak lah rasa muak sangat bila makan tu.. but maybe orang yang tak berapa gemar cheese, akan rasa begitu.. *sebab tu ai comel.. muhahaha*

base sos dia pun boleh dikategorikan sebagai not bad... boleh la.. even tak dak ayam or whatever lauk, still boleh telan.. jangan yang setengah tu.. *muntahh* maybe jugak sebab pizza ni is still hot from the oven... lepas ni kalau singgah Aeon Big.. janganlah memalu nak singgah and order ye... lepas order, nak keluar nanti, sila bayar di kaunter... hehe...

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored