A gift to a birthday girl

10:22 PM

tajuk kemainnn.. padahai menghadiahkan diri sendiri dengan hadiah sempena birthday sendiri... because earn it by own self is everything, then I've rearward myself with it... 

Assalamualaikum.. hari ni birthday kite.. *teruk an canang satu dunia... haha..*  semalam lepas amek ibu, ibu ajak singgah Tesco Sg Dua.. tak plan nak beli apa2 pun... saja jalan.... tapi sayangnya, masa nak turun and a must kena lalu depan BATA, ternampak promotion dia.. 

perempuan.. promotion... shopping... huarghhh..!! 

saja singgah jugak sebenarnya.. but then, ternampak kasut yang suddenly terkenan di hati... 2 pairs, RM50... rugi pulak if amek speasang ja.. if sepasang dia kira harga normal.. mau tak mau, rembat lah jugak 2 pasang.. terbanggg ~~~ melayang ~~~




satu untuk ke kerja, satu lagi untuk sesuka
by the way, aku tak mau warna biru tu.. nak warna grey.. tapi, saiz kaki dinosaur macam aku cuma ada colour tu ja... huh!


pepagi hari dah keluaq hari ni with my parents.. baju pun tak sempat nak basuh... pada pandangan aku pagi itu, kemungkinan aku bakal berada di rumah lebih kurang waktu makan tengah hari.. namun, atas sebab musabab yang tidak dielakkan, petang baru sampai.. itu pun setelah kefenatan berjalan... 

abah fulfill kan my wish nak makan kat roti canai Aziz... adeh! awat lah roti dia lembut and sedap sangat.. angau.. langau.. semua ada nih... sapa yang tak tau roti canai Aziz tu boleh tengok kat sini weekend : Roti Canai Aziz

belanja selfie birthday girl ye... sila jangan amek hati dengan quality gambaq... 



tumpang selfie kat kedai perabot kat pasar Penaga



ai pantang tengok.. tengok tak dak orang...




d gumuks ~




one my wishlist dah fulfill.. nak monopod.. while waiting for abah to fetch us, jom try monopod dulu.. wefie




subhanAllah... bendang tak pernah tak cantik.. adore a lot ~ 


and ai jugak telah me"reward' kan ini kepada diri sendiri.. ibu cakap asyik survey ja.. beli je lah.. tunggu apa.. ai cakap, ai tunggu durian runtuh.. harga turun... hahaha... ai lap ue lah ~ please berkhidmat dengan baik untuk ai... please stay longer with me, as I need you.. yes! you! I need you badly..




and, I've reward this also to myself....


selamat malam... mimpi indah... *indah sebab dah dapat "rewards" .. muhahaha.. gelak jahat... ^_^

You Might Also Like

10 comments

  1. Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran, Zafirah!!!
    May all the stars keep shining on you :)

    ReplyDelete
  2. wish you happy birthday and happy o'west..

    ReplyDelete
  3. hehehe besau sgt ke kaki awk tu firah...
    wish u hepi belated birthday
    heeee dekat2 je ng bufday ibu awak tu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. kaki pnjng nau... tq ayu... ibu mmg pilih nk dkt supaya kami leh kamceng.. hehe

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored