1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By Nad Dea

9:07 PM

Syarat-syarat penyertaan :

1) Follow blog nad yang kerdil ni, follow Google + dan like fanpage. Wajib ! Kalau nak follow acc media sosial nad pun boleh. Terpulang kepada korang.

2) Buat entry yang bertajuk "1st Segmen Blogwalking & Kenali Blogger By NaD Dea".

3) Copy banner kat atas dan back linkkan ke entry segmen ni.

4)Dalam entry anda, nyatakan 10 fakta mengenai anda. Nak lebih pun tak apa.
Publish dan letakkan link entry anda di ruangan komen entry segmen ni.
Tarikh tutup : 20 November 2014




10 Fakta Mengenai Siti Nurzafirah ~

1) Sudah bekerjaya sebagai seorang jurutera atas kehendak FIRST LOVE... alhamdulillah

2) Anak kedua daripada 3 orang adik beradik. fakta tentang anak kedua banyak menceritakan tentang siapa saya...

3) Seorang yang cepat marah, tapi cepat sejuk. ^_^

4) Bila rasa tak suka or rasa nak marah, akan mengambil langkah bijak untuk mendiamkan diri agar tiada manusia yang kena "panahan asmara".. hehe ...

5) Matlamat menghalalkan cara... tapi bukan untuk benda yang haram ye.. untuk sesuatu yang aku rasa aku perlukan benda tu.... aku tak guna cara HARAM tau.. cuma cara untuk aku sampai ke final kadang kala drastik.. or over.. or etc.. hehe

6) Suka berkawan.. menambah kawan dan seantero dengannya.. kalau dapat yang sama kepala, lagi melekattt...

7) Strong at the outside, but not really in the inside.. tengah berusaha lagi nih..

8) Kepala otak gila2 dan kadang2 boleh jadi gila.. try me on ~

9) Libra gurl ~ theory about them some are truly me...

10) What you give, you get back... hahaha... if kamu bagi saya A, saya akan bagi kamu A, or A+... but then, kalau kamu bagi saya C and expect untuk saya bagi A, haish.. itu sangat susah.. saya pernah cuba, tapi saya tak mampu.. jadi, jika kamu harapkan A dari saya, bagilah saya A okeh! nescahaya kamu akan dapat benda yang sama or lebey ~ 

You Might Also Like

11 comments

  1. Selamat bersegmen..oh rupanya anak ke-2, sma mcm my fiance..;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Terima kasih sudi join segmen saya yang tak seberapa ni. Kalau marah better diam. Karang keluar pula perkataan yang bukan bukan. Berdosa pula kan. Wahh... Akak engineer la. Fuyoo... Boleh jadikan akak sebagai role model saya ni. Saya amik course engineering. Hehe :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta-1st-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. wahhh jurutera. power lahhh !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-kenali-blogger.html#comment-form

    ReplyDelete
  4. Thank you uolss....

    Alahamdulillah... JURUTERA nama sehebat tanggungjawab... T_T

    ReplyDelete
  5. bw ...sy pon join segmen ni..(^_^)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen firah... anak no 2 sllu laen dr yg laen nie.. heheheh ayu pon suke berkawan.. nak2 kalau kpala gile2 mmh lekat

    ReplyDelete
  7. DN .:. tq singgah ~

    Ayu .:. tq ayu.. hehehe... ktorg memang lain sikit dri orang.. hahaha... tu lah kalau sekepala sng nak ngam..

    EZ .:. heee... ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored