Meniti di bibir ~~~

8:49 AM




"Maya Percintaan Ada Madu Ada Racun
Manis Cuma Seketika
Kini Pahitnya Ku Rasakan
Hidupku Sengsara"

Assalamualaikum... Selamat pagi uollss...

Hari ni ai kena datang kerja... tak kisahlah.. janji kerja siap... done breakfast 2 biji karipap dan donut di dalam ofis yang sunyi sepi... burrpp... alhamdulillah.. terlebih kenyang pulak...

Dari semalam lirik tu meniti di bibir.. yang tau nya part tu saja.. so pagi ni Google lah nak tengok lagu apa... so, ini hasilnya... Utopia.. Maya Percintaan.. maybe dengar masa kerja part time hari tu.. 

Manis cuma seketika.. iya ka..??? tak kan..?? kalau tak, takkan ada cinta sampai syurga.. eceh.. yo yo ja dak ni an bercerita.. ai tak banyak pengalaman.. hidup pun baru setahun jagung.. banyak lagi yang harus dilalui...

yang tak pernah dengaq lagu ni, boleh lah men YOU TUBE kan diri... ntah ~ aku suka.. maybe hampa tak suka... kan.. kita kan hati lain2... 

By the way, BMFA sekalian.. jka anda baca atau terdengar pesanan penaja ini, malam ni drive safely.. take care eberibadi ~ see you tomorrow... and baby Nur Insyirah.. wait for aunty gorgeous ini.. hik2,,,

pagi ni jugak cinta tak kesampaian.. hehehe... wekkk... I redho ~ 

You Might Also Like

7 comments

  1. lapar pula perut saya bila baca yang awak makan karipap dengan donut tu. hahaha

    ReplyDelete
  2. Cik Balqis.. blh try dgr.. best jgak..

    ReplyDelete
  3. Tak sure pernah dengar ke idak...lagu2 lama ni kadang2 akak suka tapi tak tahu tajuk :)

    ReplyDelete
  4. Kak Farrah .:. same lah kite.. hehe

    Ayu .:. jiwang jugak ea orangnye.. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored