LiEBSteR AwARD To ALL My FrieND FroM Acik WaTie

10:18 AM

Liebster Award...

Telah di tag secara pukal oleh Acik Watie... so, berikut adalah soalannya.. mari menjawab secara berjemaah...





SOALANNYA :


1. Apakah kekuatan blog korang?
Kekuatan.... mmm... bila entri ada pengisian.. bila tak dak idea or tak dak masa, entri 0, tak kuat lah.. lemau.. ehh.. macam tak jawab soalan ja... pass boleh tak Acikk.. hehe...

2. Warna tema untuk blog korang?
Pastel kot.. tak pikir sangat pasal tema sebenarnya.. janji sedap mata memandang...

3. Sebab apa warna tu? Bukan warna lain?
ehh.. hehe.. dah terjawab pulak kat soalan atas.. aci kan...??

4. Blog korang cerita pasal apa?
Mostly about myself.. sebab I treat it as my diary.. so, you are welcome to read my diary.. hehe.. partial of my diary.. and thank you sebab sudi menjengah dan meninggalkan jejak... ^_^

5. Cakap betul-betul...cantik tak blog Acik ni?
cantik tu subjektif kan... to me, kemas.. tak lah serabut sangat... kalau nak papa, senang nak cari.. hehe

6. Kalau tak cantik, sebab apa?
Kalau cantik, belah mana yang cantik?
ehh.. lupa nak cakap.. Firah memang suka bagi explanation dulu sebelum ditanya.. cuma kadang2 explanation tu tak complete ja... dah terjawab kan kat soalan atas.. haha

7. Ada letak tak blog Acik dalam bloglist korang?
Cakap je, tak marah pun.
Haruslah ada..... ^_^

8. Kalau join segmen / BW / GA orang, awak update entri saja,
pastu terus tinggalkan atau buat jugak BW?
Blogwalking jugak yang mana sempat.. kalau ramai tu, random pick.. kalau tak ramai, BW semua.. hehe

9. Setakat ni, follower dah berapa orang?
Berapa ek.. jap nak check...
haaa... 67 orang.. thank you yang sudi follow tu termasuklah Acik ye.. muah ciked.. heeee

10. Rasanya, perlu tak Acik letak blog korang
dalam bloglist Acik?
hehe.. soalan cepumas, cepugangsa, cepuperak ni.. it depend on you.. tak kisah pun... hehe.. tipu sikit.. terkadang tu scroll jugak tengok ada tak dalam senarai bloglist orang... if ada, senyum sensorang... kalau tak dak, buat muka sedey sambil hentak2 jari.. sebaik ada a side of me yang cakap... " hang ni sapa..? ingat feymes sangat sampai semua orang nak kena bubuh hang dalam bloglist depa...puiii..." heee...

11. Sebab apa perlu letak blog korang dalam bloglist Acik?
Berbalik pada jawapan dia atas.. terpulang kepada tuan tanah.. kalau FIrah, Firah bubuh kat bloglist sebab senang FIrah nak tengok update baru dari hampa.. senang nak baca... ^_^


Done...!! Yang lain jomlah mengge"tag"kan diri jugak..

You Might Also Like

7 comments

  1. Yeah..firah pun dah bt award ni..sama la.wana pun dah bt td..hihi.

    ReplyDelete
  2. Jawapn untuk soalan Acik pun lebih kurang jawab untuk 2 soalan terus...Puiii...kelakar pulak puiii tu...TQ..TQ...

    ReplyDelete
  3. Hahahah lawak la firah nie.. suke jwpn2 siap tulis sbb siap2 sblm soal ye..

    ReplyDelete
  4. kalau nak papa? kalau nak mama camna pulak :-)

    ReplyDelete
  5. Wana .:. Firah dh baca jugak.. hehe

    Acik .:. puii tu sekali sekali ja blh guna.. selalu2, kena lempang lelaju pulak nanti.. hek2....

    Ayu .:. hahaha.. ntah cemana ntah.. tak baca next question, sebab tu dah terjawab awl2.. time peksa dulu pun macam tu... cancel ayt kat ats, tulis balik kat bawah.. hehe

    Sis JM .:. kalau nak mama, kena nyanyi lagu.. hak2...

    ReplyDelete
  6. Akak suka theme & warna blog Firah. Memang sedap mata memandang :)

    ReplyDelete
  7. Kak Farrah .:. Firah suka akak.. heee

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored