Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

1:25 PM

Haaa!

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman dah masuk edisi yang keempat..Macam biasa la GA ni dibuat sempena untuk memberi penghargaan utk korang yang still datang blog Sally walaupun tuan blog dia tgh sibuk bercuti...So, siapa nak souvenirs daripada Korea..? Hehehe...Kalau nak, sila la ikuti syarat-syarat dibawah ye...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/11/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html



Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & Fanpage The Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 5 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 6th November 2014 - 16th November 2014 (11.59 pm waktu Malaysia)

p/s : Selamat bersegmen! Hehehe ^_^ 

You Might Also Like

16 comments

  1. Huish...takut pulak tgk bandera tu...good luck ye

    ReplyDelete
  2. All the best, Firah. Moga berjaya :)

    ReplyDelete
  3. saya pun dah join. good luck! ^^

    ReplyDelete
  4. hai.. sy dari segmen yg sama.. done follow! (^-^)

    jom join segmen sy pula

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2014/11/blog-walking-bersama-redbellas-dream.html

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwah, Singgah sini dari segmen Holiday Giveaway By Sally.Samsaiman

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored