Cantik.. Menarik.. Kau memang da bomb ~~~

10:26 PM


menanam minat ni tak senang kan.. tapi, tak jugak susah... kalau boleh tanam dari rebungnya, kan senang.. tapi, kalau nak tanam minat untuk berblogging dari rebung, macam tak sesuai ja kan.. hehe...

aku suggestkan kita menanam.....



Hay Day ~

dalam bus sebelum nak pi kerja, mesti tengok tanaman dan haiwan peliharaan dulu.. sampai ofis sementara tunggu PC on completely pun, tengok tanaman dulu.. haha.. ketagih dah.. sapa2 yang main, jomlah sesama...

sebenaqnya, itu bukan ceritanya.. nak cerita kat sini, semangat nak berblogging tu.. semangat nak mengeratkan ukwah... nak tambah kenalan.. nak kongsi pendapat.. nak share joy and pain.. nak kongsi semuanyalah kalau boleh.. *huh! tamak kan ai..*

semoga apa yang terjalin dianatara kita dengan sengaja mahupun tidak akan berkekalan... kita sayang awak walaupun kita tak kenal awak dengan lebih dekat... tapi, kita harap kita boleh kenal awak dengan lebih rapat...

Terima kasih sudi jengok coretan hati ai yang tak seberapa.. yang lintang pukang.. yang penuh dengan typo... kita belajar hari ini, untuk betulkan hari esok.. mohon tegurlah saya, sekiranya ada yang saya terlebih.. yang terkurang, saya mintak mahap ye ~ saya terlupa nak beli ajinamoto.. hik2

tidoq awai bagi mereka yang bekerja esok.. yang sekolah.. yang ada urusan sendiri... yang tanam anggur, boleh jadi burung hantu sampai besok.. hehe

You Might Also Like

21 comments

  1. IM baca entry ni. Thanks juga berkunjung blog IM :)

    ReplyDelete
  2. Akak nak menanam gak. Nampak macam fun! Tapi takut nanti kering kontang semua tanaman tu tak berjaga heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tak pe kak...
      dia tak payah kena siram..
      kena harvest ja.. hehe

      Delete
    2. takut time harvest tu akak ke laut,.. hahaha

      Delete
  3. Hahaha ayu ade maen jugak...
    Tp lpas format fon dah tak install dah game ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa.....
      lambat pulak main game ni..
      lau tak, boleh join sekali ngan ayu.. huhu

      Delete
  4. Takmo main dahhh..
    Bahaya..
    Nanti ketagih macam tahun 2009 dulu.
    Yang tu kot last main.(Farmville).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..
      tu lah Doc..
      ketagih teruk dah..
      asek nak main je keje nye...

      Delete
    2. betul. farmville dan resort world yg buat Ros ketagih dulu. hihi. la ni stop dah..

      Delete
    3. Haaa betul. Tang ketagih tu yang tak sanggup tu!

      Delete
  5. Rasa nak tanam pokok hidup. Tapi tak mulakan lagi. irrayyan.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... yang ni bagus...
      berbudi pada tanah, ada hasilnya..
      semoga berjaya ~

      Delete
  6. suka main game ni ye cik firah? kita tak.. tak ngethi pun.. ehehehe..
    inshaAllah, moga ukhuwah yg terjalin dlm dunia blogging ini terjalin dgn hemahnya..
    jika ada kesilapan, kita sama2 betulkan.
    jika ada kegembiraan, kita sama2 kongsikan..a
    kan kan kan?
    hehehe.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. suka sangat.. ketagih dah...
      insyaAllah ~ yang ut yang diharapkan..
      semoga apa yang terjalin, tak pernah putus...
      yes...!!!! kita kongsi.. kita enjoyyy ~

      Delete
  7. Dlu main hayday. Smp level 100 dah. Lps tu mls dsbb kne bg komitmen kt game tu..smua kj trbengkalai..haha XD

    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. tu lah kekdah nya....

      tak main teringat.... nak main, busy....

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored