Bubye November 2014 from Shah Alam with ♥♥♥♥

2:27 AM

Assalamualaikum... selamat malam uolss.. tengah buat apa ni tak tidoq lagi..? Tengah blogwalking..? Rajinnya.. bagus.. bagus..



Me still at Shah Alam.. semalam sejurus sampai  sahaja disini, terus pi tengok Nur Insyirah.. tidoq ja qeja dia kan.. nanges pun pejam mata.. aunty mai jauh-jauh, nanges ja qeja an.. bukak mata pun sat ja.. ~T_T~

Hari ni tak buat apa pun since Ain and Syela koreje.. jadi ai lepak kat rumah sambil tidoq.. muhaha.. berpinau mata asyik tidoq.. cadangnya nak pi The Calaman.. hujan pulak petang tu.. ai redho ~

Well.. esok dah nak balik.. esok pagi.. since Syela and Ain koreje.. so, alang-alang deme nak gi koreje, anto lah ai sekali.. maaflah susahkan hampa.. hee..

Tadi lepas pi beli tiket, singgah minum dekat Murni Discovery.. ala, belakang McD seksyen 7 tu..

Aku order teh 3 layer with fries.. Lala order air apa ntah, aku lupa.. tapi air tu adalah gabungan strawberi dan pisang yang diblend serta ditambahkan dengan buah laici untuk penambahan perisa.. hee.. and agli olio with maryland chicken..

Kenyang dah sebenarnya.. saja nak rasa apa yang best since kedai tu full house.. to me, air and makanan dia not bad.. tapi, memang banyak gilos ~ puaslah kalau makan tu.. harga pun tak mahal sangat... bolehlah singgah kalau nak rasa kehebatan full house tu..

Disamping pinggan yang besaq aka makanan yang banyak, drinks dia pun dalam cawan yang besaq.. jenuh minum hoii.. sampai la ni terasa mengahnya perut menghabiskan food and drink tadi.. hekhek..

Maaf ye sebab entri ni tak dak gambaq.. just nak say bubye kat November.. hehe.. and sebenaqnya aku kan selalu lupa nak amek gambaq bila it comes to food.. haha...

You Might Also Like

6 comments

  1. Hahaha samr la firah.. kalau bab makan je bile da abis baru pasan xamek gamabr pon td... ahahhah tp mmg kat sne puas ati klau makn.. besaq2 semuanye.. klau perut kecik silala kongsi ye...

    ReplyDelete
  2. Ingat ada gambaq gelas besaq tu. Hehe ^_^

    ReplyDelete
  3. Ayu .:. hahaha.. mmg slalu macam tu.. dah half way baru teringat.. kadang dah nak habis baru teringat.. tu yang tak de gambar... hehe

    AZMMR .:. tak sampai hati nak amek memandangkan gelas pun dah comot.. rupa kan memainkan peranan penting.. haha

    ReplyDelete
  4. kalu tgk gmbaq makanan mesti terliuq kang...hihihih

    GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
  5. DN .:. hahaha.. yup ~ kemungkinan itu ada terutamanya time lapaw... hee

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored