Birth order and your future ~~~

1:27 PM



Assalamualaikum....

Hari ni nak share article ni...

Jom baca ~





Ai kan anak second... boleh gang dengan Donald Trump.. adakah ai bakal mengikut jejak langkahnya...?? doa-doakan ye... aaaaminnn.... 

You Might Also Like

10 comments

  1. saya bangga jadi anak sulung dan kebetula Oprah Winfrey pun anak sulung. saya minat sangat tengok rancangan dia dulu.

    ReplyDelete
  2. saya nak kata sulung tidak, tengah pun tidak, hujung pun tidak.. acaner tu.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Wahh... geng anak sulung ~~

    hehehe.. kalau tak de dalam senarai, boleh amek sikit2 yg sulung, yang tengah dan yang bongsu Cik Gee... hehe

    ReplyDelete
  4. Akak anak sulung. Ada betulnya especially tang tak boleh terima orders tu hihihi

    ReplyDelete
  5. Mama.. kita sama.. hehe...

    Kak Farrah.. leh geng ngan Acik.. patut kreatip.. heee

    ReplyDelete
  6. Ayu sulong... asben pon sulong.. mak sulong.. abah mertua ng mak mertua pon sulong.. hehhehh

    ReplyDelete
  7. Cb & Ayu .:. ramainya geng sulung.. T_T

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored