Segmen BLOGWALKING by Sakura

10:03 PM

Assalamualaikum :)


Maaf entry yang sebelum ni terpaksa dibatalkan sebab nya memang tak boleh and dilarang oleh Nuffnang. Minta maaf semuanya ye. Tapi takpe, kita tukar kepada Segmen Blogwalking dah alang2 tuh :) Thank you kepada info nya ye MNH SASTERA MELAYU
Syarat dia terlalu simple.

 Follow blog sakura :)
 Buat kan entry tajuk SEGMEN BLOGWALKING by Sakura.
 Copy & paste kan code bawah ni dalam entry awak awak. :)
 Dah boleh start blogwalking.
 Tinggalkan entry awak awak dalam ruang komen ni ok? 


So simple kan syarat2 dia. heee~ :) So boleh la ajak ramai ramai join. Boleh kenal :) Good Luck ! Senarai peserta nanti akan di update setiap hari sabtu, insyaAllah :)


Fi Hifzillah,
Wassalam.



Allhumma Solli'ala Saiyyidina Muhammad

You Might Also Like

8 comments

  1. Assalamualaikum..bw sini

    jom singgah sini plak :D

    http://www.aimisyahirah.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-sakura.html

    ReplyDelete
  2. Nak BW ni yang saya takut x sempat.
    That's why jarang join segmen BW.

    ReplyDelete
  3. hehe.... Firah pun sama jugak Doc... yg mne smpt, Firah bw lah.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum :)

    Terima kasih join segmen blogwalking by Sakura ni yer. ^^
    Jom kita berBlogwalking dengan blogger yang lain pulak. ^o^

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/senara-peserta-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen sakura...done follow u...salam kenal..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored