Hadiah Belated Birthday... Terima kasih daun keladi PART#2

1:01 PM


wah hahahaha... 

yang ditunggu, telah kunjung tiba... eh.. ini bukan jualan hujung tahun.. jualan hujung tahun kena tunggu sikit hari lagi...

ini ialah pemberian dari akak yang cantik manis ini.. ini bukan suapan mahupun godaan okeh! akak kite yang sorang ni memang betul mani orangnye.. orang yang disebut2kan itu ialah, Acik Watie...

haaa.. kenal kan..?? wat..?? tak kenal..? tak kenal boleh lah picit klik nama akak ittew... cantik pemberian ittew... kita suka.. mana pernah tak suka kalau orang bagi kan.. mih2...

kat sini nak say thank you kat Acik sebab bagi gift tu... kite dah tepek kat peti ais ibu kite.. kite memang suka penuhkan pintu peti ais beliau dengan magnet fridge... hehe...






cantik kan... anyway Acik.. thank you jugak untuk  SoRi SoRi SoRRy!! ni... kite tak pe.. kite tak kisah.. aiseh... bunyik macam merajukkan.. hehe.. tak lah.. no worries Acik.. Firah paham and sangat tolerable.. hehe...

terima kasih daun keladi,
semoga Acik murah rezeki...

p/s .:. dah rajin berpantun sejak jadi best friend Jarjit... ala... kawanUpin Ipin tu.. mih2

You Might Also Like

8 comments

  1. baik kan Acik Watie ni...semua yg email alamat kepada beliau mesti dapat

    ReplyDelete
  2. Wah, tambah berseri peti sejuk tu dgn FM pemberian acik!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Otw tuh ~ cik posmen tu x terangkut punya banyak.. hik2

      Delete
  4. Alhmdullilah.. semoga rezeki acik bertambah2

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored