Need an advice....

1:41 PM


Assalamualaikum... Letihnya semalam sampai hari ni tak hilang lagi.. bangun pagi tadi, mata pun tak larat nak angkat... Sampai office pun still sama... Hai lah mata, hai lah badan.. Tolonglah ringan2 kan sikit dirimu.. tak mampu dah aku nak pikul ni.. hehe

Punya mengantuk tahap tak ingat, sampai dalam meeting pun boleh terlelap... Mesti Vice President pun terperasankan perangai ku yang teruk itu.. Aku dah cuba make a move.. Shake it shake it.. Tapi, aku tak mampu...

Aku ni jenis orangnya kalau aku bosan dengan sesuatu, aku mudah megantuk... Even sebenaqnya, tak mengantuk pun.. Adakah disebabkan oksigen tak sampai ke otak menyebabkan aku menjadi begitu.. namun, tadi aku dah sedut oksigen sedalam2nya, namun aku masih gagal...

Aku tak suka condition macam tu sebenaqnya.. Aku perasan aku macam tu since aku belajaq lagi.. Kalau aku bosan, mulalah nak menguap tahap tak ingat.. tapi, kalau dah habis kelas, relax ja boleh pi shopping kat Mydin... apakah natijahnya ni semua..!!!!

So, nak mintak pendapat dan pandangan hampa lah sikit na.. Macam mana nak buat aku tak keep on jadi macam tu... Tak menguap even walau bosan.. Please...!!!




Insan yang memerlukan bantuan,
Zafirah

You Might Also Like

5 comments

  1. kalau kita mengantuk sangat kita minum air masak banyak2 :)

    ReplyDelete
  2. dah.. tapi asyik ke toilet pulak time meeting tu... T_T

    ReplyDelete
  3. nak tahu apa yg sis JM buat kalau dah bosan..buka tab bain game..idak pun baca FB atau blog balas komen

    ReplyDelete
  4. sis JM.... kalau bukan time meeting, memang banyak pekerjaannya.. kalau time meeting buat cam tu.. dusshhhh sekali dgn bos.. haha

    ReplyDelete
  5. Hshaha kite same la firah... ayu klu msuk meeting ke kursus dgr irg dok bg ceramah ke mmg mule start mnguap.. dok knyh gula2 jela

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored