"BUBYE" TEMAN GADUH....

12:22 AM


Assalamualaikum uolsss.... uolss tengah buat apa memalam macam ni..?? 

Hati Untuk Siapa.... tajuk dia tak gempak sangat.. cliche ja tajuk kan.. cerita ni main kat Astro Prima tadi... even cerita dia macam cliche, tapi ada certain dialogue dia deep sangat.. arghh!! touching pulak kan...





Ni saja gambar campak belakang.. dinner with ibu and adik.. masa ni makan dekat kedai kat Taman Robina... atas sikit dari base TUDM Butterworth and sebelum sampai Teluk Air Tawaq...kedai cantik... tapi, makanan dia tak best.. masa tu, aku order bihun goreng ja... tapi, kalau aku yang goreng bihun tu, lagi berjuta kali sedapnya.. haih! adik and ibu order nasi goreng apa ntah... pun, rasa tak syiok... dulu sodap.. ntah maybe, time aku pi tu...., chef dia cuti.. so, chef ganti yang ambil alih tugas pada hari itu, kurang skill... tu lah yang "kureng" tu... 




Tapi, tu bukan motip malam ni.. motip malam ni is to wish congrats to dak emok kat atas ni.. she's hired by Perkeso! alhamdulillah... January dia akan report kat sana.. but then, kursus kat PD dulu seminggu... seronok nye adikk...

Good luck adik for your new career.. will miss you.. tak dak orang dah nak gaduh dengan ai lepas ni.. tak dak orang dah nak gaduh time nak tidoq... tak dak orang dah nak ajak teman pi jejalan... T_T

Sunyi lah rumah lepas ni... cepatlah balik dari Keyell tu.. nanti tak lama lagi dah nak stay sana.. meh balik qhumah cepat...

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored