Tenggelam timbul

7:16 PM

Assalamualaikum.. Ya Allah.. Lamenya aku tinggalkan "rumah" ni.. Bersawang dah.. Hehe.. Ada orang rindukan ai tak.. Apa...??!! Tak de ea..?? Hehe.. Tak pe.. Ai paham...

Ai bukan sengaja tak balik "rumah", tak datang jenguk hampa.. Ai terlampau sibuk dengan urusan duniawi semata.. Maaf kerana telah mengabaikan anda seketika.. Maaf ea... Hee..



Selamat hari Natal kepada mereka yang beragama Kristian... Sorry sebab wish dah petang... Selamat bercuti kepada mereka yang bekerja.. Yang sambung cuti sampai tahun depan tu, lagi heaven kan...

Tak dilupakan kepada saudara2 serta sahabat2 kita di Kelantan.. Banjir teruk kali ni.. Semoga Allah lindungi mereka disana.. Selamatkanlah mereka dan keluarga mereka..

Dapat gambar dekat group BMFA.. mak cik Ijat yang tinggal kat Kuala Krai telah dipindahkan ke sekolah.. Kat sekolah pun air dah naik sampai tingkat 2.. Dasyatnya limpahan air tu.. Aku tengok pun seriau.. Macam mana lah derang yang ada kat sana kan...


Keadaan sekolah tu...

Ya Allah, semoga dengan kedatangan tahun baru ni, segalanya akan kembali seperti sedia kala.. Beringatlah kita dengan ujian yang Dia turunkan ini..

Salam maghrib untuk semua...

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored