Segmen .:. Blogger Cergas & Santai

10:57 AM



Klik banner untuk join

Syarat2 dia mudah saja... hehe...

1. Copy banner dia atas dan link kan balik kat tuan tanah
2. Pastu jawab 3 soalan dibawah...
3. Tinggalkan link anda di rumah tuan tanah ye..

Soalan2 nya... berbunyi begini...

a) Lagu/ buku/ movie/ novel apa yang mejadi favorite hampa la ni? bagi tau lah sikit pasepa hampa suka...


aku suka lagu ni.. sebab to me, dia catchy... video klip pun comel.. jom dance sama... heee

b) Suggestkan link/ blog yang aku suka stalk singgah

ramai banyak sebenaqnya yang aku singgah... okeh la.. aku pilih satu... yang lain yang aku tak sebut kat sini pun, aku suka jugak.. tapi, dah dia suruh pilih satu.... esok aku pilih hampa pulak na.. hehe... Acik

c) Entri yang aku rasa setiap orang kena baca

haish.. kalau boleh aku nak entri aku semua orang baca.. if tak, buat apa aku menaip even cerita tungging langgang...baca sini.. sebab sharing is caring sebab tu aku nak share...


You Might Also Like

14 comments

  1. Wah,..cergas santai gitu! Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... sebab tengah cergas, sebab tu join..

      Delete
  2. Thank you for participating (:

    Teruskan semangat ber-blogging anda!! Heheh

    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-blogger-cergas.html

    ReplyDelete
  3. Salam,singgah balas :)

    http://fitri1986.blogspot.com/2014/10/segmen-blogger-cergas-dan-santai.html

    ReplyDelete
  4. Asslmkm.. Selamat bersegmen.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. terima kasih.. seronoknya nak habis pantang dah...

      Delete
  5. Assalamualaikum cik zafirah,
    Thanks singgah blog kita.
    Kita pun dah folow awak..
    Salam perkenalan dari blog diaridandelion (:

    ReplyDelete
  6. singgah membalas kunjungan..

    suka dgr lagu tu pagi2.. terus rasa excited nk pergi kerja. eh2. hikhik

    ReplyDelete
  7. singgah jalan2 sini....n follow :)

    http://ummiammararif.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored